صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
تابآوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
با نوشیدن قهوه، از افسردگیتان بکاهید
با نوشیدن قهوه، از افسردگیتان بکاهید
كارشناسان علوم پزشكی دانشكده بهداشت عمومی هاروارد اعلام كردند: نوشیدن قهوه، خطر افسردگی را كاهش میدهد.
لقمه:
این كارشناسان در آزمایشات خود روی گروهی از زنان پرستار در آمریكا دریافتند پرستارانی كه روزانه چهار فنجان قهوه حاوی كافئین مینوشیدند 20 درصد كمتر در معرض خطر ابتلا به افسردگی بودند.
میشل لوكاس و دستیاران وی در بوستون میگویند: از سوی دیگر در این مطالعات هیچ ارتباطی بین مصرف قهوه فاقد كافئین و كاهش خطر افسردگی مشاهده نشد.
براساس گزارش سایت اینترنتی مای هلت دیلی نیوز، این مطالعه روی 50 هزار و 739 زن آمریكایی انجام شد. میانگین سنی این شركت كنندگان 63 سال بود و در آغاز مطالعه كه از سال 1996 میلادی شروع شد، آنها هیج علائمی از افسردگی را نداشتند.
وضعیت این پرستاران تا سال 2006 تحت بررسی بود. تاثیر مصرف كافئین در این افراد به دقت بررسی شده و با تاثیر مصرف قهوه فاقد كافئین، چای غیرگیاهی، نوشابههای كافئیندار بدون گاز، نوشابههای فاقد كافئین و شكلات كه مصرف معمول دارند مورد مقایسه قرار گرفت.
متخصصان دریافتند مصرف دو تا سه فنجان قهوه در روز 15 درصد و مصرف چهار فنجان قهوه در روز تا 20 درصد خطر احتمالی ابتلا به افسردگی را در این زنان كاهش میدهد.
شرح این آزمایشات در نشریه آرشیو طب داخلی گزارش شده است.
نقل از :ایسنا
کد:
407
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۶ مهر
بازدید:
8214
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3
هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4
حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5
راه مقابله با کم حافظهگی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6
تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8
خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
9
ایران گیاهان دارویی خود را صادر میکند
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
10
تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
11
گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون
۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
نظرات
hamid movahed
نوشیدن یک فنجان قهوه اول صبح مثل تازیانه که به اسب میزنند آدم را بکارمیاندازد.البته بهتر است با کمی عسل شیرین شود.
لخمه
با سلام لطفادستوردرست کردن یک قهوه خوب بدهید با تشکر
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
7 نکته مهم درمورد بستنی
یکی از لذت بخشترین میانوعدههایی که در تابستان...
چرا باید توت فرنگی بخوریم
یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...
حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک
یک فوق تخصص غدد با بیان اینکه رژیم کم نمک تأثیر م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شستشوی میوهها چرا، چقدر، چگونه؟
از کودکی باید یاد گرفت که میوهها هم میتوانند به سادگی آلودگی و بیماریهای مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا میشود
پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعدهی غذایی احساس سنگینی زیاد میکنید؟ معدهتان آتش میگیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال میشوید؟ اینها جزو شایعترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادتهای بد خودمان مربوط میشوند.
رابطه جنسی بهتر با این برنامه غذایی
10 تا از بهترین غذاهایی که در داشتن روابط جنسی بهتر در هر سن و در هر مرحله از زندگی به شما کمک می کند را معرفی می کنیم.
سه ماه قبل از بارداری چای سبز نخورید
علت این قضیه آنتى اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى كند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است