سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد:
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر


پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا امروز شنبه 4 اردیبهشت ماه در پایان جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، به ارائه گزارشی از نشست امروز ستاد پرداخت و در مورد وضعیت بیماری کرونا در کشور پرداخت.

رئیسی گفت: در ۱۷ استان کشور روند شیوع کرونا همچنان صعودی است، در ۷ استان تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، لرستان و همدان روند شیوع کرونا به شدت صعودی است و در مجموع ۲۵ استان وضعیت خوبی ندارند. در تعدادی از استان‌ها به اوج کرونا رسیده ایم و در استان‌هایی مانند مازندران، خوزستان، قزوین، فارس، اردبیل، یزد و کردستان روند نسبتاً ملایمی طی می‌شود و تعدادی از استان‌ها نیز روند نزولی کرونا شروع شده است.

وی در مورد رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز گفت: متأسفانه وضعیت رعایت پروتکل‌ها در سطح کشور آنچنان که انتظار داشتیم افزایش پیدا نکرده و علیرغم محدودیت‌ها طی دو هفته گذشته و منع تردد و تعطیلی مشاغل در شهرهای قرمز و نارنجی میزان رعایت پروتکل‌ها به ۶۱ درصد رسیده است.

رئیسی گفت: سوپرمارکت‌ها، خواروبارفروشی‌ها، رستوران‌ها، بانک‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای جزو مشاغلی هستند که کمترین میزان رعایت پروتکل‌ها در آنجا انجام می‌شود. با توجه به اینکه این مشاغل سطح یک هستند نیاز است پروتکل‌ها را بهتر اجرا کنند.

وی درباره آمار تردد جاده‌ای از ۱۴ فروردین تا پایان فروردین گفت: میزان ترددها طی این مدت ۵۶ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته، این در حالی است که در حال حاضر وضعیت شیوع کرونا در ۳۰۱ شهر قرمز، ۹۵ شهر نارنجی، ۴۵ شهر زرد و ۷ شهر آبی است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: میانگین تمکین مراکز خرید و مجتمع‌های تجاری در خصوص تعطیلی دو هفته قبل ۷۷ درصد بوده است، همچنین این میزان رعایت در اصناف فعال ۸۰ درصد عنوان شده است. استان‌های زنجان، کرمان و خراسان جنوبی بیشترین رعایت پروتکل‌ها را داشتند.

وی بیان کرد: رعایت پروتکل‌ها و مناسب بودن تهویه در مراکز سربسته اماکن عمومی ۶۴ درصد بوده همچنین میزان ماسک زدن به ۶۳ درصد و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به ۶۱ درصد رسیده و رعایت پروتکل‌ها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ۸۱ درصد است. همه این اعداد و ارقام نشان می‌دهد اگر این اعداد زیر ۹۰ درصد باشد خیلی اثربخشی ندارد در نهایت برآورد ما این است که رعایت پروتکل‌ها فعلاً مناسب نیست.

رئیسی افزود: طی این مدت ۹۸ هزار تذکر و اخطار داده شده که در نهایت ۵۸۰۰ مورد نیز پلمب صورت گرفته است.

وی با تاکید بر جدی گرفتن ویروس انگلیسی، اظهار کرد: موضوع دیگری که با آن مواجه هستیم ویروس جدید جهش یافته هندوستانی است که میزان تلفات بالاتری دارد حتی از دیگر ویروس‌های انگلیسی و آفریقایی شدیدتر است. بنابراین استان‌هایی که در مرز شرقی قرار دارند و در همسایگی پاکستان و افغانستان هستند باید مراقبت بیشتری کنند و پروتکل‌ها را به شدت رعایت کنند و توصیه‌هایی در این خصوص به استانداران داده شده است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه تعطیلی تا این هفته نیز ادامه پیدا می‌کند، گفت: طی دو هفته گذشته آنطور که باید پروتکل‌ها رعایت نشد به همین دلیل تا پایان هفته تعطیلی‌ها تمدید شده است. همچنین از روز یکشنبه پنجم اردیبهشت ۱۴۰۰ در تهران لغو طرح ترافیک را تا پایان هفته خواهیم داشت، چرا که مترو و وسایل حمل و نقل عمومی باعث انتقال ویروس می‌شود.

رئیسی به مصوبات جلسات امروز ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: بر اساس مصوبات امروز مراسم شب‌های قدر و نماز عید فطر در شهرهای زرد و آبی با رعایت پروتکل‌ها برگزار می‌شود و در شهرهای قرمز و نارنجی این مراسم‌ها باید در فضای باز برگزار شود و حداکثر مدت زمان آن دو ساعت است. منع تردد از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح صرفاً در شب‌های قدر برداشته می‌شود.

وی ادامه داد: اکنون بیمارستان‌ها حجم زیادی از بیماران را پذیرش می‌کنند و ظرفیت تخت‌ها در حال افزایش است. گرچه بر اساس تمهیدات تخت‌های زیادی برای بیماران تخلیه شده اما باید هشدار داد و ورودی بیمارستان‌ها را با رعایت پروتکل‌ها کاهش دهیم. امروز هم قرار شد جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا در وزارت کشور تشکیل شود تا برای نظارت بر پروتکل‌ها تصمیمات جدید گرفته شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14294 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت بازدید: 2313 ساعت: 11:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
3 شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
4 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
5 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
6 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
7 احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
8 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
9 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
10 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
11 ادامه ماسک زدن مانع بروز موج جدید کرونا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌ز...

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
رژیم‌های لاغری با انرژی مشخص 1300 کیلوکالری رژیم دارای 1300 کیلوکالری،این رژیم شامل 5 واحد نشاسته، 4 واحد سبزی، 4 واحد میوه، 2 واحد شیر، 4 واحد گوشت و 3 واحد چربی است.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
تغذیه کودک در سال اول تولد برای همه پدران و مادران ، سلامتی کودکانشان یکی از مهمترین دغدغه ها میباشد. از اساسی ترین عوامل تامین کننده سلامتی داشتن رژیم غذایی درست است.