بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟


گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود و باید از نوع مرغوب آن استفاده کرد و از مصرف گوشت‌ مانده و کهنه پرهیز شود.

به گزارش لقمه، گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود و باید از نوع مرغوب آن استفاده کرد و از مصرف گوشت‌ مانده و کهنه پرهیز شود.

مزاج انواع گوشت

-گوشت گوسفند یک ساله دارای مزاج گرم و تر است که بهترین نوع گوشت است.

-گوشت گوساله دارای مزاج گرم و تر است و هضمش کمی سخت‌تر از گوشت گوسفند است و برای معده‌های قوی و افرادی که فعالیت بدنی زیاد دارند, مناسب است.

-گوشت گاو دارای مزاج سرد و خشک بوده و استفاده آن در سوسیس و کالباس و غذاهای کارخانه‌ای به علت مزاج سرد و خشک آن بسیاری از بیماری‌هایی که حاصل از خلط سوداست را بیدار کرده و فرد را مستعد بیماری‌های سودایی می‌کند.

-گوشت بُز مزاجش سردتر از گوشت گوسفند است و برای افرادی که در مناطق گرم و خشک مانند سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند مناسب تر است.

-گوشت شتر در میان گوشت‌ها گرمتر است و مصرف گه‌گاه آن خوب است.

-از میان پرندگان بهترین گوشت مرغ خانگی و سپس بلدرچین است و هرچه تغذیه حیوانات طبیعی تر باشد, گوشت آنها نیز خوشمزه تر است.

محسن ناصری متخصص طب سنتی عقیده دارد که گوشت حیواناتی که در مراتع سرسبز چرا می‌کنند، مناسب تر است و افراد سعی کنند بیشتر از گوشت گوسفند و مرغ که از تغذیه طبیعی بهره بردند, مصرف کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 7949 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 3000 ساعت: 2:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

  غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ما در اینجا میان وعده هایی به شما معرفی کرده ایم ک...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.