فائو هشدار داد
ذخایر غذایی یمن رو به پایان است/نا امنی غذایی 11 میلیون نفر یمنی


معاون مدیرکل فائو در شمال آفریقا و خاور نزدیک گفت: میزان ذخایر غلات یمن در زمان آغاز حملات هوایی عربستان حدود 860 هزار تن بود که برای مصرف 3 تا 4 ماه کافی است، بخش عمده نیاز غذایی این کشور را گندم و برنج تشکیل می‌دهد.

به گزارش لقمه، به نقل از سازمان خوارو‌بار جهانی، درگیری‌های یمن و تجاوز نظامی عربستان به این کشور، فصل کاشت محصول را مختل کرده و یمن به استفاده از ذخایر غلات خود روی آورده بیم آن می‌رود که این کشور با کمبود مواد غذایی مواجه شود.

عبدالسلام اولد احمد، معاون مدیرکل فائو در شمال آفریقا و خاور نزدیک در این باره گفت میزان ذخایر غلات یمن در زمان آغاز حملات هوایی عربستان حدود 860 هزار تن بود که برای مصرف 3 تا 4 ماه کافی است.

وی افزود بخش عمده این غلات را گندم را تشکیل می‌دهد اما برنج و ذرت نیز بخشی از این ذخایر را به خود اختصاص داده‌اند.

اولد احمد تاکید کرد: «ما از این مساله بسیار نگرانیم که این کشور ممکن است نتواند از واردات حمایت کند در حالی که ذخایر مواد غذایی نیز هم‌زمان با ادامه درگیری‌ها رو به کاهش است.»

وی افزود: «نگرانی‌های آشکاری در این باره وجود دارد که میزان دسترسی به مواد غذایی در داخل یمن کم و کم‌تر شود.»

هر چند حدود دو سوم یمنی‌ها در بخش کشاورزی فعالیت می‌کنند اما این کشور حدود 90 درصد از گندم و 100 درصد برنج مورد نیاز خود را وارد می‌کند.

در حالی که اغلب مردم یمن از طریق کشاورزی امرار معاش می‌کنند و حدود 90 درصد از منابع آبی این کشور نیز در بخش کشاورزی استفاده می‌شود مردم این کشور به ویژه در برابر درگیری‌هایی که به تولیدات کشاورزی ضربه می‌زند آسیب‌پذیر هستند.

فائو از سال 2014 برای حمایت از کشاورزان یمنی فعالیت کرده است اما به گفته این نهاد تنها 4 میلیون دلار از 12 میلیون دلار مورد نیاز برای اجرای این برنامه تامین شده است.

طبق اعلام فائو، تقریبا نیمی از جمعیت 26 میلیون نفری یمن از ناامنی غذایی شدید رنج می‌برند در حالی که 16 میلیون نفر به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند و به آب سالم نیز دسترسی ندارند.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7970 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين بازدید: 1414 ساعت: 11:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
2 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
3 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
4 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
5 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
6 ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
7 روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
8 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
9 تاثیر جنگ روسیه و اوکراین بر قیمت جهانی گندم ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
10 افزایش تعداد گرسنگان جهان برای سومین سال متوالی ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
11 افزایش دو درصدی میزان تجارت جهانی غلات ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

  یک نسخه گیاهی برای درمان نفخ برای درمان نفخ، ابتدا باید علت ابتلا به آن تشخیص د...

  میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم استعداد چاقی دارید؟ بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشده‌اند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آن‌هاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.