تورم مواد غذایی ایران نزولی شد


پایگاه خبری لقمه: بانک جهانی میزان تورم مواد غذایی برای هر کشور را تا سپتامبر ۲۰۲۳ منتشر کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از بانک جهانی، در حالی که شاخص قیمت غلات بدون تغییر بود، تورم قیمت مواد غذایی داخلی در کشورهای با درآمد پایین، متوسط و بالا همچنان بالاست.

 
گزارش جدید سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان می‌دهد که زیان‌های کشاورزی جهانی ناشی از بلایای طبیعی از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۱ به ۳.۸ تریلیون دلار رسید که معادل خسارت سالانه ۱۲۳ میلیارد دلار است.
 
بانک جهانی اعلام کرد نرخ تورم مواد غذایی در ایران به ۳۷.۴ درصد کاهش یافته است و رتبه دهم در این جدول را دارد. بر این اساس، تورم مواد غذایی ایران، در مه ۲۰۲۳ به میزان ۷۷.۵ درصد، در ژوئن ۲۰۲۳ به میزان ۴۲.۷ درصد، در جولای ۲۰۲۳ به میزان ۳۶.۷ درصد، در آگوست ۲۰۲۳ به میزان ۳۸ درصد و در نهایت در سپتامبر ۲۰۲۳ به ۳۷.۴ درصد رسید.
 
بر اساس این گزارش ترکیه رتبه چهارم تورم مواد غذایی با ۷۶ درصد را داراست. رتبه نخست این فهرست مرتبط با کشورهای ونزوئلا با ۳۱۸ و  لبنان ۲۳۹ و  آرژانتین با ۱۵۰ درصد اعلام شده است.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15397 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان بازدید: 490 ساعت: 2:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
2 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
3 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
4 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
5 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
6 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
7 کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
8 ضرورت تعیین تکلیف کارتخوان‌ها با گردش میلیاردی بدون پرونده مالیاتی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
9 بخشنامه جدید بانک مرکزی برای رفع سوءاثر چک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
10 جزئیاتی از اختیارات ویژه بانک مرکزی برای مداخله موثر در بازار ارز ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری و لاغرشدن با 7 قدم کوتاه لاغر شدن و لاغر ماندن دغدغه بسیاری از مردم است.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
با این نوبرانهٔ خوش طعم، دندان را سفید کنید مالیک اسید توت فرنگی در تغییر رنگ و سفید کردن دندان‌ بسیار مؤثر است.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.