پلمپ کارگاه تولیدی غیرمجاز لواشک و تمر هندی


فرمانده انتظامی شهرستان قدس از شناسایی و پلمپ کارگاه تولیدی لواشک و تمر هندی غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش لقمه، سرهنگ کرمی زند با بیان این خبر گفت: در پی خبر های رسیده مبنی بر تولید و توزیع غیر بهداشتی مواد خوراکی از نوع لواشک و تمر هندی در یکی از سوله های شهرقدس، موضوع سریعا در دستورکار پلیس امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت و تیمی از ماموران برای بازرسی در محل حاضر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان قدس گفت:این واحد متخلف به صورت غیر مجاز اقدام به تولید و بسته بندی مواد خوراکی به صورت غیر بهداشتی در یکی از سوله های اطراف شهر می کرد که با اقدام به موقع پلیس این محل شناسایی و پلمپ شد.

این مقام انتظامی در ادامه افزود: در بازرسی های انجام شده توسط ماموران،430 گالن انواع مواد خوراکی شامل ترشی آلبالو، شربت آلبالو، تمر هندی، لواشک، روغن زیتون،آب انار،آب زرشک و مقداری آلو از این واحد تولیدی کشف شد و در این راستا یک متهم دستگیر شد که پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برنا

کد: 7987 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين بازدید: 2565 ساعت: 1:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند
2 علت پلمپ شدن شیرینی فرانسه ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
3 یک روز گشت با تعزیراتی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
4 ظاهر بهداشتی رستوران معروف رنگ باخت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 واقعیت های خواندنی "کی اف سی " پلمپ شده در تهران ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ آبان
6 پلمپ کارگاه بستنی غیرمجاز در تهرانپارس ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر
7 آب معدنی دماوند پاسخگوی تخلف خود در دستگاه قضایی باشد ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
8 پلمپ رستوران سروکننده گوشت انسان ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
9 افزایش تولید خمیر مرغ در واحدهای زیرزمینی ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
10 دندانپزشک قلابی دستگیر شد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.