پلمپ کارگاه بستنی غیرمجاز در تهرانپارس


باپایگاه خبری لقمه : کارگاه بستنی غیرمجاز با حضور کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس شعبه تعزیرات حکومتی موقتا پلمپ شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، صبح امروز در گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران با حضور کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه تولید بستنی غیرمجاز پلمپ شد.

دریکوند کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مورد گفت: این کارگاه غیرمجاز که اقدام به قالب زنی و بسته بندی بستنی بدون مجوز کرده است پلمپ و نمونه برداری از محصولات به منظور آزمایش انجام شد.

وی افزود: همچنین مقدار زیادی آبلیمو و آب زرشک غیربهداشتی با برندهای نامعتبر نیز در این کارگاه کشف و در محل امحا شد.

داود نوروز پرست رئیس شعبه ویژه تخلفات بهداشتی و دارویی در مورد این کارگاه گفت: این کارگاه که بدون مجوز قانونی اقدام به کار کرده است، براساس ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی و آشامیدنی تا دریافت نتیجه نمونه برداری ها پلمپ و پرونده تخلف پرونده نیز در تعزیرات حکومتی تشکیل می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تی نیوز

کد: 8501 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر بازدید: 1696 ساعت: 10:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 کارگاه ساخت ظروف مسی ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
3 تولید فرآورده‌های غذایی در واحد‌های کوچک آزاد شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
4 نخستین نمایشگاه جامع تولیدات ملی برگزار می‌شود/ سهم ۵۰ درصدی نظام توزیع از قیمت کالا ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
5 پخت زولبیا و بامیه در کارگاه ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
6 پشت‌پرده فروش فاضلاب که به کشاورزان فروخته می شود ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
7 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 پلمپ کارگاه تولیدی غیرمجاز لواشک و تمر هندی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 کارگاه پخت نان رمضان تبریز ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
10 سومین کنگره بین‌المللی طب سنتی در چین برگزار شد ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

  علل شایع کم اشتهایی کودکان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف ش...

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
بادام بخورید بیشتر برانید! محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
تمام فواید انار یاقوت‌های بی‌نظیر هستی برای قلب مفیدند، معده درد را خوب می‌کنند، پیری را به تأخیر می‌اندازند، سرطان را از جان شما دور می‌کنند و غیره.