برنامه وزارت بهداشت برای بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی؛
روغن‌های نیمه جامد در آستانه حذف از بازار


رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به تاثیر روغن‌های نیمه جامد در تسریع بروز بیماری‌های غیرواگیر از برنامه وزارت بهداشت در زمینه بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی خبر داد.

به گزارش لقمه، دکتر زهرا عبداللهی در گفت‌وگویی، با بیان اینکه یکی از رفتارهای کلیدی برای حفظ سلامتی کاهش مصرف چربی و روغن است، گفت: یک مساله مهم در زمینه روغن‌ها برای کاهش مصرف روغن و چربی، بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی است.

کاهش میزان اسید چرب ترانس به کمتر از دو درصد

وی به اقدامات وزارت بهداشت در این خصوص اشاره و اظهار کرد: بر این اساس با پیگیری‌های دفتر بهبود تغذیه و با همکاری صنایع غذایی کشور باید میزان اسید چرب ترانس در روغن‌ها به کمتر از دو درصد کاهش یابد.

حذف روغن‌های نیمه جامد،امسال

عبداللهی همچنین از حذف روغن‌های نیمه جامد تا پایان سال 94 خبر داد و گفت: این کار در دستور کار دفتر بهبود تغذیه است؛ چرا که روغن‌های نیمه جامد دارای مقدار زیادی اسید چرب ترانس و اسید چرب اشباع بوده و به افزایش بروز بیماری‌های قلبی-عروقی، چربی خون، سرطان‌ها و ...کمک می‌کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8031 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد بازدید: 2390 ساعت: 1:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
2 کاهش ۱۰ درصدی قیمت انواع روغن با اعلام وزارت جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۱ مهر
3 باید و نبایدهای مصرف روغن‌های حیوانی ۱۴۰۰ شنبه ۱ خرداد
4 تأثیر معجزه‌آسای‌ روغن کنجد در تقویت پیاز مو ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
6 لزوم بکارگیری مسئول فنی در فست فود فروشی ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
7 ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن به عوامل زیر بستگی دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
8 هشدار: مصرف روغن‌ غیر سرخ کردنی در سرخ کردن مواد غذایی ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
9 واکنش سازمان غذا و دارو به وجود پارافین در روغن‌های خوراکی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
10 سازمان غذا و دارو این بار به سراغ روغن‌های خوراکی می‌رود ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر
11 قیمت‌های جهانی محصولات غذایی به شدت سقوط کرد ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار داده‌اند كه حتی مقد...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با برداشتن چربی اضافی محققان آمریکایی با هشدار درباره برداشتن چربی‌های اضافی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی و سلامتی تاکید کردند که برداشتن چربی‌ها فقط در شرایط خاصی جایز است.
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.