عباس والوزی: جزئیات ذخیره‌سازی گوشت و مرغ ماه مبارک رمضان


یک مقام مسئول با بیان اینکه ذخایر مرغ دولتی به ۱۳۰ هزار تن رسیده است، گفت: ذخایر گوشت قرمز برای ماه مبارک رمضان حداقل ۸۰۰۰ تن است و ما مشکلی در این ماه از لحاظ کمبود گوشت مرغ و گوشت قرمز نداریم.

به گزارش لقمه، عباس والوزی در گفتگویی با بیان اینکه خرید مرغ مازاد مرغداران به شکل محدود همچنان ادامه دارد، افزود: در حال حاضر روزانه حدود ۴۰۰ تن مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام، از مرغداران خریداری می‌شودۀ ضمن اینکه از ابتدای سال تاکنون ۲۵ هزار تن مرغ خریداری شده است.

وی، ذخایر مرغ شرکت پشتیبانی امور دام را حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان کرد و در مورد انتقادات مطرح شده مبنی بر اینکه ذخیره مرغ بیش از ۱۰۰ هزار تن، اقدامی اشتباه است، اظهار داشت: ما براساس تکالیف قانونی خود عمل می‌کنیم و سال گذشته تکلیف ما این بود که ۱۵۰ هزار تن ذخیره مرغ داشته باشیم که این کار را نیز انجام دادیم اما برای سال‌جاری هنوز تکلیفی در این زمینه تعیین نشده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان قرار داریم، افزود: ذخایر مرغ برای ماه رمضان بسیار فراوان است و ذخیره گوشت قرمز به اندازه کافی وجود دارد.

والوزی با بیان اینکه شرکت پشتیبانی امور دام حداقل ۸۰۰۰ تن ذخیره گوشت قرمز برای ماه مبارک رمضان دارد، اضافه کرد: بنابراین کمبودی در زمینه گوشت مرغ و گوشت قرمز وجود ندارد و قاعدتاً بازار تغییری نخواهد کرد.

وی، میانگین کشوری قیمت مرغ را در حال حاضر، بین ۶۲۰۰ تا ۶۳۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: قیمت این کالا به میزان منطقی خود یعنی ۷۰۰۰ تومان نزدیک شده است و ما تنظیم بازار خود را بر روی همین قیمت انجام می‌دهیم.

بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 8056 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ خرداد بازدید: 2674 ساعت: 1:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
10 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با نیاز تغذیه‌ای بدن در فصل سرما با توجه به شروع زمستان و روزهای کوتاه و شب‌های سر...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟