عباس والوزی: جزئیات ذخیره‌سازی گوشت و مرغ ماه مبارک رمضان


یک مقام مسئول با بیان اینکه ذخایر مرغ دولتی به ۱۳۰ هزار تن رسیده است، گفت: ذخایر گوشت قرمز برای ماه مبارک رمضان حداقل ۸۰۰۰ تن است و ما مشکلی در این ماه از لحاظ کمبود گوشت مرغ و گوشت قرمز نداریم.

به گزارش لقمه، عباس والوزی در گفتگویی با بیان اینکه خرید مرغ مازاد مرغداران به شکل محدود همچنان ادامه دارد، افزود: در حال حاضر روزانه حدود ۴۰۰ تن مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام، از مرغداران خریداری می‌شودۀ ضمن اینکه از ابتدای سال تاکنون ۲۵ هزار تن مرغ خریداری شده است.

وی، ذخایر مرغ شرکت پشتیبانی امور دام را حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان کرد و در مورد انتقادات مطرح شده مبنی بر اینکه ذخیره مرغ بیش از ۱۰۰ هزار تن، اقدامی اشتباه است، اظهار داشت: ما براساس تکالیف قانونی خود عمل می‌کنیم و سال گذشته تکلیف ما این بود که ۱۵۰ هزار تن ذخیره مرغ داشته باشیم که این کار را نیز انجام دادیم اما برای سال‌جاری هنوز تکلیفی در این زمینه تعیین نشده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان قرار داریم، افزود: ذخایر مرغ برای ماه رمضان بسیار فراوان است و ذخیره گوشت قرمز به اندازه کافی وجود دارد.

والوزی با بیان اینکه شرکت پشتیبانی امور دام حداقل ۸۰۰۰ تن ذخیره گوشت قرمز برای ماه مبارک رمضان دارد، اضافه کرد: بنابراین کمبودی در زمینه گوشت مرغ و گوشت قرمز وجود ندارد و قاعدتاً بازار تغییری نخواهد کرد.

وی، میانگین کشوری قیمت مرغ را در حال حاضر، بین ۶۲۰۰ تا ۶۳۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: قیمت این کالا به میزان منطقی خود یعنی ۷۰۰۰ تومان نزدیک شده است و ما تنظیم بازار خود را بر روی همین قیمت انجام می‌دهیم.

بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 8056 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ خرداد بازدید: 2641 ساعت: 1:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهایی که پیش از معاشقه نباید بخورید آیا امیدوارید که شام امشب، زمینه ساز یک عشق ورزی پر از شور و شیطنت خواهد بود؟
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.