صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه نوروزی
>
دستور تهیه شیرینی نارگیلی
شیرینی های نوروزی/
دستور تهیه شیرینی نارگیلی
لقمه: برای پذیرایی از مهمانان نوروزی شما طرز تهیه شیرینی نارگیلی را برایتان شرح میدهیم.
مواد اولیه:
كره(روغن) و پودر قند از هر کدام 300 گرم
پودر نارگیل 250 گرم
آرد 500 گرم
مغزپسته به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا باید كره و پودرقند را بزنید تا كرم رنگ شود. سپس پودر نارگیل را در مایه روغن بریزید و مخلوط كنید. آرد را به تدریج در مخلوط بالا ریخته ورز دهید تا فرم بگیرد خمیر را در كیسه نایلونی به مدت سه ساعت بگذارید تا بماند. پس از این مدت خمیر را به قطر یک سانتیمتر روی میز باز كرده و روی آن آرد بپاشید و با قالب گرد كوچك قالب بزنید. سینی مخصوص را كاغذ انداخته كمی چرب كنید شیرینی را چیده و روی آن پودر پسته بریزید. به مدت 20 تا 35 دقیقه و با 170 درجه سانتیگراد شیرینی نارگیلیتان را بپزید.
نقل از :آشپزی خانواده سبز
کد:
807
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۷ اسفند
بازدید:
16195
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2
بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3
«نوروز» با حضور علی نصیریان کلید خورد/ یک رئالیسم جادویی درباره نوروز
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
4
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
5
محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد
۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
6
آشنایی با نکات تغذیهای رمضان نوروزی
۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
7
پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند
8
استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی
۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
9
سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
10
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
11
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
نظرات
زهرا
خیلی بد بود من راه ساده ترشو بلدم
الی
اینجا نوشته با آرد ولی بقیه سایت ها بدون آرد میگن کدوم خوبه؟یکی جواب بده منم میخوام درس کنم
سارا
من درست کردم ولی اصلا خوب نمیشه لطفا نصیحت مرا به عنوان یک قربانی بگذارید
فرشته
چه آشپز بی سوادی..... تو شیرینی نارگیلی آرد نمیریزن.
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آب،مسئله ای مهم در سالمندی
به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...
درمان خانگی و خوراکی دردها
برخی از مشکلات و دردها را می توان در خانه و بدون م...
کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است
ادعاهای ضرر چربیهای اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه هم بخوریم هم لاغر بمانیم!
حرف از رژیمهای لاغری که میشود همه به یاد گرسنگی و ضعف و بیحالی میافتند! درحالی که متخصصان علم تغذیه معتقدند رژیمهای لاغری نباید هرگز باعث ذرهای گرسنگی شوند.
فرآیند رزرو هتل در سیستمهای رزرواسیون
پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی میگذارد.
دیابتیها و باید و نبایدهایی در آشپزی
ابتلا به دیابت عادتهای غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوهی آشپزی تحمیل میکند. در نتیجه تهیهی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری میگیرد.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید
چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانهها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است