۱۱ تا ۱۳ نوامبر 2015 / ۲۰ تا ۲۲ آبان ۱۳۹۴
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی غذا و نوشیدنیها، رستوران و هتل تجهیزات و خدمات جانبی


نوزدهمین نمایشگاه بین المللی غذا و نوشیدنیها، رستوران و هتل تجهیزات و خدمات جانبی ۱۱ تا ۱۳ نوامبر 2015 / ۲۰ تا ۲۲ آبان ۱۳۹۴ در شانگهای چین برگزار می گردد.

نوزدهمین نمایشگاه بین المللی غذا و نوشیدنیها، رستوران و هتل، تجهیزات و خدمات جانبی

حضور بیش از ۱۸۲۰ شرکت کننده از ۷۰ کشور.

شرکت بیش از ۲۶۵۱۱ خریدار و بازدید ک

ننده حرفه ای از سراسر چین.

به گزارش لقمه، رقابت شدید کمپانیهای بین المللی در بازارهای اروپا و خاورمیانه (کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه)، منجر به بالا رفتن هزینه های بازاریابی، شناسایی برند و حفظ و تداوم ماندگاری در بازار و متعاقباً باعث محدودیت فروش شده است. گوناگونی محصولات غذایی، تنوع برندهای جهانی و ورود شرکتهای عرضه کننده جدید از یک طرف و محدودیت مصرف بازارهای خاورمیانه و اروپا به دلیل مشکلات اقتصادی از طرفی دیگر، منجر به از دست دادن سهم بازار شرکتهای صادرکننده در این مناطق شده است.

 

 


با توجه به پایه ریزی شرکتهای صادراتی جهت افزایش حجم و ارزش تولید و صادرات محصولات خود، باید از همین الآن ساختار جامعی را در بازارهای شرق آسیا پی ریزی نموده تا شبکه مشتریان جدیدی را به لیست خریداران محصولات خود اضافه نمایید. بیش از نیمی از جمعیت جهان، در قالب کشورهای مختلف شرق آسیا، به دنبال تنوع محصولات مصرفی خود هستند. شبکه خریداران و سیستم خرید در این کشورها نیز از روشهای متنوع بازرگانی استفاده می نمایند، به همین دلیل به راحتی قابلیت معامله با شرکتهای مختلف از کشورهای کوناگون را دارند. تنوع و کیفیت محصولات غذایی ایران نیز برای خریداران شرق آسیا کاملاً شناخته شده است و این خود یک مزیت قابل توجه برای صادر کنندگان ایرانی است تا بتوانند با ورود خود در بازارهای شرق آسیا، توازن قدرت خود را در بازارهای جهانی همچنان حفظ نمایند.


فرصتی استثنایی برای حضور در بزرگترین بازار مصرف جهان
چین در سالیان اخیر بواسطه حجم بالای صادرات، رشد ارزشمندی را در اقتصاد خود تجربه کرده و متعاقباً شهروندان آن نیز ثروت قابل ملاحضه ای را به دست آورده اند و به دنبال تنوع در محصولات غذایی جدید هستند.
به دلیل مدیریت حرفه ای، قدمت و اعتبار این نمایشگاه، خریداران شناخته شده و معتبر شانگهای و سایر شهرهای چین، برای بازدید از این رویداد، برنامه ریزی خاصی دارند تا بتوانند تولید و عرضه کنندگان جدید را ملاقات و محصولات متنوع را شناسایی و برای توسعه تجارت خود در داخل سرزمین چین و همچنین در شبکه تجارت بین الملل خود برنامه ریزی کنند.
این سرزمین به عنوان بزرگترین بازار مصرف جهان، به حدی متنوع و گسترده است که محصولات غذای ایرانی به راحتی می توانند برای خریداران خود برنامه ریزی نمایند. ارگانیک و سالم بودن محصولات غذایی ایرانی، همواره مورد نظر خریداران این منطقه است و با استفاده از این فرصت، می توان به شبکه خریداران بین المللی شانگهای وارد شد و برای سفارشات قابل توجه برنامه ریزی نمود.

نشانی سایت رسمی این نمایشگاه هم از این قرار است:

www.fhcchina.com

  

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فودنا

کد: 8110 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير بازدید: 2199 ساعت: 9:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه می‌کند؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
3 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
6 دومین اقتصاد جهان به تورم صفر درصد دست پیدا کرد ۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
7 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
8 باز شدن پای محصولات کشاورزی و لبنی ایران به بازار میلیاردی چین ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ بهمن
9 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
11 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
بهترین میوه جایگزین قند و شکر یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، از خرما به عنوان میوه ای نام برد که با خوردن ۱۵ گرم آن در روز می توان کم خونی ناشی از کمبود آهن بدن را برطرف کرد.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
چرا لاغر نمی شوم؟ اگر تلاش می‌کنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ می‌خورد و به نتیجه نمی‌رسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آن‌ها غافل هستید.