دستور اختصاصی لقمه از شیرینی دانمارکی خانگی+ عکس


شیرینی دانمارکی از شیرینی های پرطرفدار در ایران است. دستور تهیه خانگی این شیرینی را می توانید مشاهده و آن را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای خمیر شیرینی دانماركی:

آرد ۲۵۰ گرم

خمیر مایه یک قاشق غذاخوری

شیر ولرم یك سوم پیمانه

تخم مرغ یک عدد

شكر ۳۵ گرم

روغن مایع یك سوم پیمانه

زعفران اب شده یك قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری
 


مواد لازم برای كرم مثل كرم پیراشكی:

یك پیمانه آب

یك پیمانه شكر

نصف پیمانه آرد

نصف چایخوری وانیل

 

مواد لازم برای رویه شیرینی:

زرده تخم مرغ

شكر دانه درشت یا كنجد

عسل رقیق شده


طرز تهیه:

در ابتدا كرم را درست می کنیم تا سرد شود.

همه مواد کرم که بالا گفته شد را بجز وانیل با هم مخلوط می کنیم و روی گاز با شعله ملایم هم می زنیم تا غلیظ شود تا آرد بپزد. بعد وانیل را اضافه می کنیم.

 

توجه داشته باشید که غلظت مواد کرم نه باید شل و آبکی باشد نه زیاد سفت و غلیظ.

 

در ادامه، برای تهیه خمیر شیرینی، تخم مرغ و روغن و خمیر مایه عمل آمده را با همزن دستی می زنیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم. سپس آرد را خوب ورز می دهیم تا خمیر بدست نچسبد و كامل صاف و یكدست شود.

 

 

سپس سطح کار را آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه پهن می كنیم.

 



سپس روی خمیر پهن شده خیلی نازك كرم می ریزیم و آن را رول می کنیم. این قسمت با سلیقه خودتون شکل می گیرد که دوست دارید شیرینی گرد باشد یا به شکل مستطیل که برش بدهید.

 

 

بعد از این مرحله کف سینی کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را بچینید. سپس روی شیرینی ها یک پارچه سبک تمیز بیندازید و یكی دو ساعت بهش استراحت بدهید تا كاملا حجمش دو برابر شود.

بعذ فر را از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم کنید.

 

 

سپس روی خمیر شیرینی ها زرده، شكر، كنجد یا هر چی خودتان دوست دارید بمالید.

شیرینی ها را داخل فر تا حدود 15 الی 20 دقیقه قرار دهید.

اما چون دماها فرق می کند وقتی بوی شیرینی را متوجه شدید و دیدید زیرش طلایی شده یه كم هم گریل رو روشن كنید تا رویه شیرینی طلایی تر شود.

در آخر نیز شربت یا عسل را با کمی آب گرم مخلوط کنید و با برس مخصوص روی شیرینی های پخته شده بکشید.

 

 

حالا شیرینی آماده سرو است. نوش جان

 

 

دستور تهیه از فاطمه ترجمان

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8176 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۲ مرداد بازدید: 4549 ساعت: 2:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
8 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
9 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
10 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  بوی بد دهان چگونه رفع می‌شود؟ بعضی زمان‌ها می‌بینید که وقتی دارید با آدم‌ها حرف ...

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده می‌شود با این حال روغن زیتون را می‌توان در موقعیت‌های مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
ویژگی شكلات مرغوب لقمه: شكلات‌های كاكائویی یكی از لوكس‌ترین شیرینی‌هایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی می‌بینیم.