نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال برگزار می‌شود


رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو در خصوص فراخوان مشارکت و حضور در نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش لقمه، دکتر بهروز جنت، رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ، با بیان اینکه نماد حلال معرف سبک زندگی اسلامی و در بر دارنده بالاترین معیارهای کیفیت در میان مسلمانان و ادیان مختلف جهان، امروزه رشد چشمگیر و مقبولیت جهانی یافته است اظهار داشت: ایران اسلامی به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات حلال، ظرفیت های بزرگی اعم ازکمی وکیفی برای استفاده مسلمانان و غیر مسلمانان سراسر جهان، دارا است.


وی همچنین افزود: در سال همدلی و هم زبانی دولت و ملت نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال به عنوان بزرگترین نمایشگاه حلال جهان مورخ 27 الی 30 مهرماه سال جاری در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.


رئیس مرکز تحقیقات حلال سازما ن غذا و دارو با اشاره به فراخوان مشارکت و حضور در نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال که خطاب به معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور، مدیران عامل همه شرکتها و صنایع غذایی ، دارویی، آرایشی و بهداشتی و مدیران روابط عمومی نهادها و وزارتخانه ها ارسال شده است اهداف نمایشگاه را ارتقای کیفیت و معیارهای حلال ایران در جهان، معرفی توانمندی ها و دستاوردهای محصولات حلال ایران، ارتقای سطح بازرگانی و صادراتی حلال به کشورهای مختلف جهان وارتقای ایران به بالاترین سطح جایگاه در تجارت جهانی حلال معرفی کرد.


لازم به ذکر است متقاضیان می توانند جهت حضور و مشارکت در نمایشگاه با تلفن های 30- 02188447528 ستاد برگزاری دستاورد های بین المللی حلال ایران تماس حاصل نموده و یا به وب سایت halalexpo.ir مراجعه فرمایید.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فودنا

کد: 8223 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور بازدید: 2517 ساعت: 2:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
8 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبلیمو آب لیموست!؟ فصل، فصل لیمو و آب‌لیموی تازه است و یکی از سۆال‌هایی که این روزها مطرح می‌شود در مورد تفاوت آب‌لیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد غذایی است...
به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.