قیمت جدید انواع میوه در میدان تره‌بار مرکزی اعلام شد


یک مقام مسئول در میدان مرکزی میوه و تره‌بار، نرخ جدید انواع میوه را در این میدان اعلام کرد.

به گزارش لقمه، هادی بختیاری ضمن اعلام نرخ جدید انواع میوه در میدان مرکزی میوه و تره‌بار، اظهارداشت: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم آلو شابلون بین ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان و قیمت نوع ممتاز این میوه ۴۰۰۰ تومان است.

وی، قیمت انار را بین ۲۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان و نرخ نوع ممتاز این میوه را ۵۰۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: قیمت انجیر زرد بین ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان و نرخ نوع ممتاز آن ۴۵۰۰ تومان است.

به گفته بختیاری، قیمت انواع دیگر میوه‌ها نیز به شرح زیر است؛

 انواع میوه قیمت هرکیلوگرم به تومان قیمت نوع ممتاز(دست چین)
انجیر سیاه ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ ۲۰۰۰
انگور بیدانه زرد ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ ۴۰۰۰
انگور بیدانه قرمز ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ ۴۵۰۰
انگور شاهانی ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ ۳۵۰۰
انگور شاهرودی ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ ۱۸۰۰
انگور کندری ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ ۳۰۰۰
انگور مهره ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ ۲۲۰۰
پسته تازه ۱۳۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ ۱۷۰۰۰
خیار رسمی ۱۰۰۰ تا ۱۷۰۰ ۲۵۰۰
خیار گلخانه‌ای ۱۱۰۰ تا ۱۶۰۰ ۱۸۰۰
سیب لبنانی ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ ۳۵۰۰
شلیل شمس ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ ۴۵۰۰
شلیل مغانی ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ ۵۰۰۰
گردو تازه ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ ۵۰۰۰
گریپ فروت توسرخ ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ ۲۰۰۰
کلابی شاه میوه ۳۵۰۰ تا ۵۰۰۰ ۷۰۰۰
گلابی بذربیروتی ۵۵۰۰ تا ۷۵۰۰ ۹۵۰۰
لیموترش ۵۰۰۰ تا ۷۵۰۰ ۸۵۰۰
موز ۳۰۰۰ تا ۳۲۰۰ ۳۴۰۰
نارنگی انشو ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ ۳۰۰۰
نارنگی بذر ژاپنی ۱۸۰۰ تا ۳۰۰۰ ۴۵۰۰
هلو انجیری ۲۷۰۰ تا ۳۵۰۰ ۵۰۰۰
هلو گرد ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ ۵۰۰۰
هندوانه ۱۵۰ تا ۲۵۰ ۳۵۰
طالبی ۲۰۰۰تا ۲۵۰۰ ۳۰۰۰
خربزه ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ ۱۶۰۰

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8255 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر بازدید: 1863 ساعت: 12:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

  آیا مصرف سیر باعث لاغری می‌شود؟ سیر جلوی اشتها را می‌گیرد، برای همین افرادی که سیر...

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »