برندهای پرمصرف تصفیه آب خانگی بررسی می شوند


رئیس مرکز تحقیقات کیفیت آب پژوهشکده محیط زیست، از طرحی مشترک با وزارت بهداشت خبر داد که بر اساس آن، برندهای پرمصرف سیستم‌های تصفیه آب خانگی بررسی می شوند.

به گزارش لقمه، سیمین ناصری در اولین همایش ملی آب‌های بسته‌بندی که روز سه‌ شنبه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهارداشت: کیفیت آب آشامیدنی مسئله مهمی در سلامت آحاد جامعه است. به طور کلی موادی که به طور مستقیم وارد بدن می‌شوند باید به دور از آلودگی باشند تا مردم در وضعیتی قرار نگیرند که بیمار شوند و از این منظر به سیستم بهداشتی و درمانی کشور بار مالی وارد شود.

وی با بیان اهمیت سالم‌سازی آب های آشامیدنی گفت: اگر آب ها کوچکترین آلاینده‌ای داشته باشند، در کوتاه‌مدت و درازمدت مشکلاتی برای سلامتی افراد ایجاد خواهند کرد.

ناصری ادامه داد: سازمان جهانی بهداشت سال ها است که رهنمودهایی برای سالم‌سازی آبهای آشامیدنی مطرح کرده است.

رئیس مرکز تحقیقات کیفیت آب پژوهشکده محیط زیست تصریح کرد: در کشور ما روش‌های تأمین آب آشامیدنی مردم با شبکه توزیع آب، آب بسته‌بندی شده و سیستم‌های تصفیه آب خانگی است.

ناصری ادامه داد: بیش از ۹۷ درصد مناطق کشور به آب لوله‌کشی دسترسی دارند، البته این شک همیشه وجود دارد که آیا همه این آب ها کیفیت مناسب را دارند یا خیر.

رئیس مرکز تحقیقات کیفیت آب پژوهشکده محیط زیست با انتقاد نسبت به استفاده از سیستم‌های تصفیه آب خانگی در همه شهرها گفت: مردم به دلیل اطلاعات نادرست از این سیستم‌ها استفاده می‌کنند، اکنون طرح جامعی با وزارت بهداشت در دست داریم تا برندهای پرمصرف سیستم‌های تصفیه آب خانگی را بررسی کنیم.

وی افزود: در شهرهایی که به سیستم‌های تصفیه آب خانگی نیاز است، می‌توان از آنها استفاده کرد. امیدواریم نتایج این طرح تحقیقاتی بعد از ۷ ماه اعلام شود.

رئیس شورای برگزاری اولین همایش ملی آبهای بسته‌بندی شده تصریح کرد: سال ۹۰ سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مصوب شد، یکی از راهبردهای این سند، ارتقای مدیریت کیفیت آب های آشامیدنی بسته بندی و عرضه آن است که مجری آن وزارت بهداشت در نظر گرفته شده و وزارتخانه‌های نیرو، صنعت و معدن و تجارت نیز همکاران این برنامه هستند.

وی خاطرنشان کرد: اهداف اصلی همایش ملی آب های بسته‌ بندی، فراهم کردن زمینه و فضای مناسب جهت ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی استادان و محققان در سطح کشور در ارتباط با آبهای بسته‌بندی شده و ایجاد ارتباط منطقی و علمی میان دانشگاه و صنعت آبهای بسته‌بندی شده در راستای ارتقای کیفیت آب آشامیدنی است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8269 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر بازدید: 2237 ساعت: 10:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
3 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 کیفیت آب خروجی با احداث حوضچه زلال ساز تصفیه خانه آب مراغه افزایش می‌یابد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 برنامه دولت برای حفظ آب های زیرزمینی جنوب تهران ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
6 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 فریب تبلیغات سوء برای فروش دستگاه‌های تصفیه آب را نخورید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 ماکارانی سمولینا چه خواصی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 تاثیرات مصرف قند بر بدن ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
10 مواد غذایی که بدن را پاکسازی می کنند ۱۳۹۶ پنج شنبه ۶ مهر
11 سلامت قلبتان را با مصرف این میوه تضمین کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مکمل پتاسیم پس از جراحی قلب باعث صرفه جویی در هزینه های بیمار می شود و از خطرات بیشتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر اختلالات ریتمی پیشگیری می کند.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.