رادیو سلامت از مصرف سبزیجات و میوه ها می گوید


برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبکه رادیویی سلامت، سه شنبه 14 مهر ماه، به موضوع «میوه و حبوبات منجمد شده» اختصاص دارد.

به گزارش لقمه، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی است، روز سه شنبه با حضور یوسف رمضان ، دكترای صنایع غذایی به این پرسش كه چگونه از هدر رفت میوه و سبزیجات در صنایع غذایی جلوگیری كنیم؟ پاسخ می دهد.

در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و  تغذیه در گروه های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته می شود.

روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.

برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه پخش می شود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8270 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر بازدید: 1444 ساعت: 12:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
2 شب آفتابی برنامه ای برای واکاوی چالش های کسب و کار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
3 مدیر رادیو سلامت درگذشت/ مراسم تشییع فردا از مقابل مسجد بلال ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ فروردين
4 شوخی رادیو اقتصاد با اخبار اقتصادی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
5 تراکنش‌های بانکی زیر ذره‌بین قانون ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ آبان
6 خانه ملت بورس را سروسامان می‌دهد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ آبان
7 واکاوی مدیریت منابع آبی و کنترل سیلاب ها به رادیو ایران رسید ۱۴۰۰ سه شنبه ۴ آبان
8 طغیانی: به وزیر تذکر خواهیم داد!/ ریشه افزایش قیمت را باید خشکاند ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
9 برنج وارداتی، قیمت برنج داخلی را به تعادل می رساند ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور
10 تحول لوازم برقی خانگی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۴ شهريور
11 مهلت پرداخت وام کرونا تا پایان آذرماه تمدید شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.
خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.