قیمت شکر هر کیلو ۲۳۰۰ تومان افزایش یافت


قائم‌مقام بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: قیمت شکر با ۹ درصد افزایش به ۲۳۰۰ تومان رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی اکبر مهرفرد، قائم مقام بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: افزایش 9 درصدی قیمت شکر تصویب و ابلاغ شد. قیمت کنونی شکر در ستاد تنظیم بازار 2300 تومان تعیین شد.

وی افزود: قیمت شکر برای مصرف‌کننده از مهرماه هر سال تا مهر سال آینده اعلام می‌شود و براین اساس قیمت این محصول با افزایش هر کیلو 200 تومان 2300 تومان تعیین شد.

قائم مقام بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی درباره تخصیص یارانه به شکر گفت: یارانه در دل این محصول نهفته است، زیرا واردات ارزان‌تر و هزینه تولید گران‌تر است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8308 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۲ مهر بازدید: 1212 ساعت: 5:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
3 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
4 نشست مشترک معاونت میراث‌فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی با موضوع یلدای جهانی برگزار شد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
5 ابلاغ مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر به استاندار کرمانشاه ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
6 لزوم بهره گیری از سامانه های نظارتی مستقل از سازمان ها و ظرفیت نیروی مردمی در مبارزه با فساد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ شهريور
7 تمامی امور مربوط به نهاده های دام و طیور و کشاورزی به وزارت کشاورزی واگذار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۳ فروردين
8 حسن نژاد: پرداخت تا ۸۰ درصد ارزش دام تلف شده به بیمه شدگان ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۰ بهمن
9 بررسی تاثیرات مصوبه جدید مالیاتی بر حوزه کشاورزی و تولیدات کشاورزی کشور ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
10 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
11 رصد جدی توزیع کالا/ فعالیت‌های تنظیم‌بازاری به وزارت صمت بازگشت ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.