قیمت میوه‌های نوبرانه پاییزی در بازار اعلام شد


قیمت انواع میوه و تره‌بار در حالی با ثبات نسبی نسبت به ماه گذشته همراه شده که برخی میوه‌های نوبرانه پاییزی از جمله نارنگی، پرتقال و انار تا حدودی کاهش قیمت داشته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بازار میوه و تره‌بار در سال جاری به طور نسبی از بازار‌های کم نوسان بوده و قیمت اقلام مختلف با تغییرات کمتری روبرو شده است. در ابتدای فصل پاییز نیز این روند ادامه یافته است؛ به طوری که بعد از گذشت چند هفته از فصل جدید، قیمت‌ میوه‌های نوبرانه تا حدودی کاهش پیدا کرده‌اند و در حال حاضر میوه‌های جدید و نوبرانه‌ای از جمله خرمالو و گریپ فروت در بازار میوه مشاهده می‌شود.

 

بر این اساس قیمت هر کیلوگرم نارنگی و پرتقال درجه یک به طور متوسط 5000 تومان است که در مقایسه با روز‌های ابتدایی مهر ماه بین 1000 تا 1500 تومان کاهش قیمت داشته است. همچنین به طور متوسط هر کیلوگرم انار درجه یک 5000 تومان و انار درجه دو 3000 تومان فروخته می‌شود.

در میان سایر اقلام میوه نیز هر کیلوگرم سیب درجه یک 5000 تومان و سیب درجه دو 2500 تومان عرضه می‌شود. همچنین هر کیلوگرم موز درجه یک 3000 تومان، گلابی 4000 تومان و هندوانه 300 تومان است.

 

در بین میوه‌های نوبرانه نیز هر کیلوگرم گریپ فروت 2000 و هر کیلوگرم خرمالو 3000 تومان فروخته می‌شود.

 

همچنین در بین انواع اقلام تره‌بار که قیمت‌هایشان نسبت به ماه گذشته تغییر چندانی نداشته است هر کیلوگرم کلم بروکلی 4500 تومان، فلفل دلمه‌ای 1200 تومان، سیب زمینی 1200 تومان، پیاز 1100 تومان، کدو 1800 تومان، بادمجان 2000 تومان، لیموترش 7000 تومان و گوجه فرنگی 1200 تومان عرضه می‌شود.

 

 

انواع میوه و تره‌بار(هر کیلوگرم) قیمت
سیب درجه یک 5000 تومان
سیب درجه دو 2500 تومان
انار درجه یک 5000 تومان
انار درجه دو 3000 تومان
نارنگی و پرتقال درجه یک 5000 تومان
موز 3000 تومان
گلابی 4000 تومان
خیار درجه یک 2000 تومان
خیار درجه دو 1200 تومان
لیموترش 7000 تومان
هندوانه 300 تومان
خرمالو 3000 تومان
گریپ فروت 2000 تومان
سیب زمینی 1200 تومان
پیاز 1100 تومان
کلم بروکلی 4500 تومان
فلفل دلمه‌ای 1200 تومان
گوجه فرنگی 1200 تومان
کدو 1800 تومان
بادمجان 2000 تومان

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8352 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۳ آبان بازدید: 2119 ساعت: 8:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
3 طبع سرد نارنگی مسکن قوی برای سلسله اعصاب ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر
4 میوه های خوش آب و رنگ گاز زده ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
5 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی برای روزهای ابتدایی آبان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
6 افزایش 7 درصدی تولید مرکبات در راه است/ راهکارهای جدید برای مقابله با سرمازدگی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 پشت‌پرده شایعات سلامت از سَم گوجه‌فرنگی تا کرم نارنگی و خرمای وارداتی ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
8 قیمت میوه های شب یلدا کاهش یافت ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
9 واکنش رسمی وزارت جهاد به پخش کلیپ نارنگی آلوده در ایران ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
10 صادرات کیوی افت کرد/ افزایش تولید نارنگی و لیموشیرین ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  صبح و ظهر و شب امتحان چه بخوریم؟ سال‌ها پیش، وقتی ما مثل خیلی از خواننده‌های این صف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
وقتی چاقی ژنتیكی می‌شود بعضی از كودكان به غذا علاقه نشان می‌دهند و بعضی خیلی زود سیر می‌شوند و از غذا خوردن دست می‌كشند.
دانه ای خوش طعم و موثر در درمان بیخوابی اگر شما هم مشکل بیخوابی دارید با این دانه خوش طعم آن را به راحتی درمان کنید.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.