فرهاد آییش در آیین سمنوپزان +عکس


پایگاه خبری لقمه: بازیگر تئاتر و سینما با حضور در خیمه اصحاب فرهنگ و هنر آیین «سوگ چامه‌ها» در برج میلاد تهران پیشنهاد داد تا آیین سوگ چامه‌ها و سوگ اقوام ایرانی برای گردشگران فرهنگی دیگر کشورها نیز اجرا شود تا آنها به عنوان سفیران فرهنگی این آیین‌ها را به دنیا معرفی کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فرهاد آییش شامگاه سه شنبه (19 آبان ماه) با حضور در آیین سوگ چامه‌ها در یادمان ملی ایرانیان از خیمه‌های برپاشده در این مکان بازدید کرد.

وی سپس به خیمه اصحاب فرهنگ و هنر آمد و برای شهروندان و مخاطبان این خیمه، نوشته‌ای از عرفان نظر آهاری با عنوان " پیامبری و درختی و شهیدی" را بازخوانی کرد.

فرهاد آییش همچنین در گفتگویی مطرح کرد: برپایی خیمه‌های مختلف در محوطه برج میلاد بسیار جذاب است و چه خوب است که چنین مراسم‌هایی برای گردشگران خارجی به عنوان سفیران فرهنگی نیز برگزار شود. قطعاً اگر گردشگران فرهنگی در ماه محرم به ایران سفر کنند، بسیار تحت تاثیر قرار گرفته و می‌توانند بسیاری از آیینهای سنتی و بومی ما ایرانیان را که ویژه این ایام اجرا می‌شود را به دنیا معرفی کنند.

فرهاد آییش در پایان پس از بازدید از خیمه‌های مختلف برپاشده در برج میلاد تهران با حضور در خیمه نذر در مراسم آیینی سمنوپزان شرکت کرد.

دومین دوره سوگواره خیمه‌ها و نجواها با برگزاری ویژه برنامه‌های مختلف هنری شامل اجرای تئاتر و کنسرت دینی، شب شعر، عزاداری ملل اسلامی، سوگ چامه‌ها و ... از ۱۳ آبان ماه(مقارن با ۲۱ محرم) تا ۲۱ آذرماه در برج میلاد تهران برگزار شد. 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی برج میلاد

کد: 8374 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ آبان بازدید: 2518 ساعت: 12:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دژپسند: بازار سرمایه بالغ بر 500 هزار میلیارد تومان برای اقتصاد کشور تامین مالی کرده است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ فروردين
2 منتصر کوهساری: ترخیص کالاها در بنادر محدودیتی ندارند/ بندر امام رتبه اول در دپوی کالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۷ آبان
3 اهمیت دستور رئیس قوه قضائیه برای تسریع در تبدیل شرکت های تجاری ۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
4 وزیر اقتصاد رییس شورای وزیران صندوق توسعه اوپک شد ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۷ تير
5 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
6 فوائد مهم لوبیاسبز برای سلامتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
7 داوران ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری مشخص شدند ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير
8 دید و بازدیدهای نوروزِی مشکلات قلبی را کاهش می دهد ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
راز لاغری در صبحانه در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.