ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین


لقمه: ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین می نشیند حتی اگر کسی دور آن نباشد،اینسنت را از مادرش به یادگاردارد.

«ایوب آقاخانی» نمایشنامه‌نویس، کارگردان، بازیگر و مدرس دانشگاه است که تا به حال تعداد زیادی نمایش نامه نوشته و یا بازی وکارگردانی کرده است. او همچنین نویسنده و مترجم حدود بیست کتاب بوده است که همه آنها با موضوع تئاتر هستند. آقاخانی در سال 90، داور جشنواره های تئاتر فجر و مقاومت بوده است. او از سال 74 تاکنون به عنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر در مرکز هنرهای نمایشی رادیو فعالیت می کند.

وقتی خبرنگار لقمه با ایوب آقاخانی درباره هفت سین و خاطره ای در مورد آن سوال می پرسد، از ته دل می خندد و بیان می کند که خاطره ای از سفره هفت سین به ذهنش نمی رسد، اما می‌گوید:  همیشه استرس آراسته و پیراسته بودن در هنگام تحویل سال و نشست بر سر سفره هفت سین را دارم. چرا که این رسم زیبای دور هم جمع شدن را ازمادرم به یادگار دارم و ما را از کودکی این گونه بار آورده است. بنابراین هنوز هم دغدغه این را دارم که به موقع با بهترین شکل ممکن پای هفت سین باشم، حتی اگر کسی کنار سفره ننشسته باشد.




کد: 857 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ فروردين بازدید: 4413 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


رضا بهشتی

واقعا که ایوب آقاخانی بهترین استاد زندگیم بود.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.