ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی


پایگاه خبری لقمه: بهتر است در این فصل از مخلوط برنج سفید و سبزی ها و حبوبات همراه گوشت استفاده کنید. غذاهایی مانند نخود پلو ، شوید پلو و ته چین از این نظر مناسبند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ،طرز تهیه ته چین
مواد لازم :
 سینه مرغ پخته و خرد شده : چهار عدد
زرده تخم مرغ : چهار عدد
 ماست سفت و چکیده : چهار پیمانه
 برنج : پنج و نیم پیمانه
کره آب کرده : پنج قاشق غذا خوری
روغن مایع : یک پیمانه
نمک و زعفران : به مقدار لازم
آب مرغ : یک پیمانه
روش تهیه :
بعد از خیس کردن برنج ، آب مرغ را به آن اضافه کرده و بگذارید بپزد. سپس برنج را آب کش کنید و بگذارید آب آن کامل برود. در همین زمان مرغ را همراه با پیاز و نمک پخته و آن را رشته رشته کنید. ماست ، زعفران ، تخم مرغ ، نمک ، کره آب کرده و نصف روغن را با هم مخلوط کرده و به برنج اضافه کنید طوری که برنج کامل به این مواد آغشته شود. یک قابلمه نچسب که کف آن نازک نباشد روی گاز بگذارید و بقیه روغن را کف آن بریزید. مقدار کمی برنج که حالا آغشته به زعفران ، ماست و تخم مرغ است را کف ظرف پخش کرده و یک دست کنید. حالا یک لایه مرغ روی آن بریزید و دوباره برنج را روی آن اضافه کنید. این کار را به صورت لایه لایه تکرار کنید تا مواد تمام شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8580 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي بازدید: 2312 ساعت: 10:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
3 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
8 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
9 اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
10 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

  اضافه وزن در کمین کودکان مادران سیگاری‌ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کودکا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.
7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران 7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادرانمصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.
درمان عفونت‌ و سینوزیت با دود «عنبر نسارا» پایگاه خبری لقمه: در مطلب پیش رو درباره خواص «عنبر نسارا» برای مقابله با عفونت های شدید و درمان سرماخوردگی و سینوزیت می خوانید.