صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
طرز تهیه رشته پلو
طرز تهیه رشته پلو
لقمه: رشته پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که معمولاً آن را با مرغ یا گوشت قلقلی تهیه می کنند.
مواد اولیه:
برنج سه پیمانه
رشته پلویی نصف پیمانه
نخودپختهشده و کشمش بی دانه و پیاز داغ از هر کدام یك پیمانه
گوشت چرخكرده 400 گرم
پیاز رندهشده یك عدد
آرد چهار قاشق غذاخوری
خرمای هستهگرفته 150 گرم
نمك، فلفل و زعفران و روغن یا کره به میزان لازم
طرزتهیه:
گوشت چرخكرده را به همراه پیاز رندهشده ورز دهید. نمك و فلفل اضافه نموده به صورت گلولههایی كوچك در آورده و در آرد سفید غلتانده و در روغن سرخ كنید و كنار بگذارید.
در یك قابلمه، آب را به جوش آورده و برنج خیس شده را اضافه كنید در اواخر پخت رشته و نخود را اضافه نموده آبكش كنید. سپس گوشتها را لابهلای برنج قرار داده و زعفران دمكرده را در گوشهای از برنج اضافه كرده و سپس دم كنید.
خرما و كشمش را با در مقداری كره تفت داده و همراه پیازداغ غذا را تزئین كنید.
کد:
902
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ مرداد
بازدید:
12304
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2
قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و ترهبار ۵ آذر
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
3
روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس
۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
4
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
5
اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
7
اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8
وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
9
امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10
طرز تهیه شربت گل محمدی
۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
11
قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت!
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خواص عسل آفریقایی "اقاقیا"
لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...
برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن میآورند؟
شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...
مغز با صبحانه بیدار میشود
همواره شنیدهایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
میوههایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بینظیر است
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شدهاند گویی هر کدام از گیاهان و میوههای قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماریها به شمار میروند.
10 آبمیوهای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است
شکر موجود در آبمیوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندانها در کودکان است و قند برخی از آبمیوههای موجود در سوپرمارکتها بیشتر از قند نوشابهها است.
کمکالریترین میوههای تابستانی کدامند؟
فصل تابستان فصل میوههای جورواجور و خوشمزه است. میوههای رنگی، آبدار، خوشطعم و صد البته مغذی. اما آیا میدانید میزان کالری هر کدام از این میوهها چقدر است؟ آیا دنبال میوههای کم کالری هستید؟
چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟
رژیمهایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن میشوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آنها مشکل است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است