طرز تهیه شربت گل محمدی


پایگاه خبری لقمه: شربت گل محمدی یکی از انواع شربت های سنتی است که به راحتی در خانه تهیه می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، شربت گل محمدی از جمله شربت های خانگی بهاری است و در فصل بهار و تابستان که فصل گل محمدی است، می توانید با گل محمدی تازه مربا یا شربت تهیه کنید.

 

این شربت می تواند به عنوان یکی از نوشیدنی‌های مناسب برای افطار و سحر نیز استفاده شود.

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

گلبرگ گل محمدی ۵۰۰ گرم

آب                          ۲ لیتر

شکر                         ۲ پیمانه

لیموترش                 ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

مرحله اول: آماده سازی گلبرگ

ابتدا گل را پر پر و تمیز کنید و نیازی نیست خیلی واسوس به خرج دهید در حدی که شاخ و برگ های اضافی را بگیرید. همچنین قابلمه ای را  با آب پر کنید و روی شعله قرار دهید تا آب به جوش آید.

 

مرحله دوم

در ادامه گل های پرپر شده را در قابلمه در دار بریزید و و آب جوش را به سرعت روی گل ها بریزید به طوری که روی گل ها را بپوشاند و سریع در قابلمه را که قبلا با پارچه ای تمیز یا دم کنی مناسب پوشانده اید دم بگذارید. (عمل ریختن آب و دم کردن را به این دلیل باید سریع انجام دهید که عطر گل ها در اثر بخار شدن از بین نرود)

 

مرحله سوم

گل ها باید حدود دوازده ساعت در قابلمه باقی بماند تا عصاره گل به خوبی خارج شود.

 

 

مرحله چهارم

عصاره گل به دست آمده را پس از آماده شدن از صافی عبور دهید بدون فشردن گلبرگ ها (فشار دادن گل هنگام گرفتن عصاره شربت گل محمدی را بد رنگ و کدر می کند)

 

مرحله پنجم

شکر را با آب گل مخلوط نمایید و بگذارید بجوشد تا زمانی که شربت گل به غلطت مناسب برسد. و در انتها آب لیمو را بیافزایید.

 

 

نکته: برای تست غلظت شربت باید کمی از آن را داخل نعلبکی ریخته و داخل یخچال قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود، اگر به صورت روان حرکت کرد یعنی غلیظ نشده است و اگر به سختی حرکت کرد یعنی به غلظت رسیده است. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15171 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين بازدید: 462 ساعت: 3:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
3 درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
6 هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
7 نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 مقدارمصرف و عوارض سالبوتامول خوراکی‌ چقدر است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
10 یشگیری از گرمازدگی با مصرف میوه ها و شربت آب لیمو و نعنا ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با با ۶ خاصیت فوق‌العاده ماست ماست از هند باستان شناخته شده و دارای خواص بسیار می‌باشد.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
مواد غذایی ممنوع برای کودکان زیر یک سال غذای كمكی خانگی كه در خانه تهیه می شود بر آنچه كه به صورت تجاری و در قوطی های آماده در دسترس خانواده ها قرار می گیرد ارجحیت دارد.