رستوران های کی اف سی در هتل ها و مجتمع های رفاهی


لقمه: شرکت کیهان افتخارسینا به عنوان تنها نماینده رسمی و مالک رستوران های زنجیره ایی KFC در ایران برای سرمایه گذاری مشترک با هتل ها و مجتمع های رفاهی بین راهی به منظور ایجاد رستوران های مذکور در این مراکز اعلام آمادگی کرد.

به گزارش لقمه به نقل از روابط عمومی شرکت کیهان افتخار سینا، از آنجایی که عرضه خدمات رستوران های زنجیره ای کی اف سی در هتل ها و مجتمع های رفاهی می تواند درتوسعه بازار و جذب بیشتر مشتری خصوصاً گردشگران به این مراکز موثر باشد لذا این شرکت آمادگی دارد در قالب سرمایه گذاری مشترک با صاحبان هتل ها و مجتمع های رفاهی شهری و بین شهری برای ایجاد رستوران های کی اف سی همکاری نماید.

در اطلاعیه روابط عمومی شرکت کیهان افتخارسینا اشاره شده است امروزه بخش غذا در مجتمع های اقامتی و رفاهی از امتیازات ویژه نزد مخاطبان بشمار می آید لذا خدمات رستوران های زنجیره ای کی اف سی می تواند در جذب مشتری بیشتر به این مراکز کمک شایانی داشته باشد.

پیش بینی می شود با توجه به رکود بازار صنعت هتلداری کشور آنگونه که صاحبان هتلها و مراکز رفاهی دائماً از آن یاد می کنند، ایجاد رستوران های KFC و ارائه خدمات ازسوی این برند بین المللی از جمله راهکارها و گزینه هایی باشد که می تواند در رونق بازار هتلداری کشور ایفای نقش نماید چرا که محصولات این برند بین المللی همواره علاقه مندان زیادی داشته است .

یادآورمی شود متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند ازطریق شماره تلفن های 2-88208781و 09127971361 با مدیریت بازرگانی یا روابط عمومی شرکت کیهان افتخار سینا تماس بگیرند.




کد: 920 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 8659 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
7 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
9 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و...

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
«سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ از اول سال تا ۷ مرداد ماه صنایع ۱۲.۲ میلیارد دلار ارز نیما گرفته اند؛ در فهرستی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده سهم بخشی تحت عنوان «سایر» ۶.۳ میلیارد دلار (ارز نیمایی) بوده است.