صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟
حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
به گزارش لقمه رویترز اعلام کرده مطالعات جدید توضیح میدهد که چرا ما همیشه به دنبال لذت غذا خوردن حتی بعد از بدست آوردن کالری کافی برای نیازهای انرژی بدن خود هستیم.
محققان اظهار کردند: نتایج نشان میدهد زمانی که ما برای لذت بردن غذا میخوریم، بدن مواد شیمیایی آزاد میکند که باعث احساس تشویق به خوردن میشود و این ممکن است به پرخوری منجر شود.
دکتر پالمیرو منتلون پژوهشگر از دانشگاه ناپل ایتالیا اظهار کرد: پی بردن به مکانیسمهای فیزیولوژیک اساسی این نوع غذا خوردن در بدن ممکن است یکی از دلایل چاقی باشد.
در این مطالعه، محققان 8 نفر بزرگسال سالم، از سنین 21 تا 33 سال را انتخاب کردند. شرکت کنندگان غذاهای مورد علاقه خود را خوردند و بعد غذایی خوش طعم اما نه به خوش طعمی غذای قبلی ولی با کالری برابر و ارزش غذایی یکسان به آنها داده شد.
محققان با اندازه گیری سطح مواد شیمیایی در بدن آنها دریافتند که افزایش سطوح خونی مواد شیمیایی وقتی که شرکتکنندگان غذای مورد علاقه خود را میخورند بالاتر از زمانی است که غذای بعدی را میخورند.
همچنین دریافتند چرا زمانی که ما برای لذت بردن غذا میخوریم، احتمال بیشتری دارد که یک تکه از کیک را به جای یک وعده کلم بروکلی انتخاب کنیم.
خوردن برای لذت بردن ممکن است باعث تحریک پرخوری در محیطی شود که در آن غذاهای خوش طعم بسیاری حاضرند که این مساله باعث افزایش چاقی میشود.
کد:
953
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ ارديبهشت
بازدید:
5502
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خوردن فیبر کلید سلامت رودهها
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
7
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8
تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9
روشهای مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11
احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟
پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...
چرا بادام ایرانی از بادامهای خارجی بهتر و گرانتر است؟
پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...
بالاخره ته دیگ بخوریم؟
سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چطور چاقی را شکست دهیم؟
چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید
یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه میشود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
مرگ زودرس با چربی دور کمر
مطالعات و نتایج به دست آمده یک تیم پزشکی در آمریکا نشان میدهد چربی دور کمر با کاهش عمر مرتبط است.
آشنایی با خواص لاغری میوهها
همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است