خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تا هشت ماه دیگر به بازار عرضه خواهد شد؛ همبرگر سیصد هزار دلاری دانشمندان در حال تولید همبرگری هستند که از سلول های بنیادی تولید می شود.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان میوه: احتمال ورود بدون محدودیت میوه وجود دارد با توجه به اینکه بعد از ایام نوروز تولید میوه نداریم، پیش بینی دولتمردان بر واردات میوه بدون محدودیت است.
ایران دومین تولید کننده بزرگ پسته در جهان ایران توان بالقوه تولید 300 هزار تن پسته را دارد اما در سال جاری حدود 160 هزار تن تولید کرده است.
رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان: میوه فروشان امسال فروش فوق‌العاده ندارند رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان با تاکید بر این که این صنف فروش فوق‌العاده برگزار نمی‌کند، اظهار کرد:‌ فروش فوق العاده در میوه فروشی اصلا جواب نمی‌دهد چرا که میوه آخرین خرید مردم است و با توجه به این . . .
چاق‌ترین مرد جهان / ‌تصویر "کیس مارتین"، مرد ۴۲ ساله انگلیسی با وزنی نزدیک به ۳۸۰ کیلوگرم رکورد چاق‌‌ترین مرد جهان را از آن خود کرد.
گوشت قرار است به‌زودی ارزان شود مدیرعامل شركت پشتیبانی امور دام درباره قیمت فعلی گوشت قرمز اعلام كرد: قیمت‌های فعلی فروش گوشت قرمز گرم و تازه مورد قبول ما نیست و با توجه به توزیع ذخیره‌سازی و ترخیص محموله وارداتی از بندر، به‌زودی قی . . .
سازمان تجارت جهانی اعلام کرد ایران سی‌امین صادرکننده بزرگ غذا در جهان/خالص واردات کمتر از ۴ میلیارد دلار سازمان تجارت جهانی صادرات و واردات غذای ایران در سال ۲۰۱۰ را به ترتیب 4.7 و ۸ میلیارد دلار اعلام و این کشور را سی امین صادرکننده غذا در جهان معرفی کرد.
صفحه 687 از 698  اول  قبلی   682    683    684    685    686    687    688    689    690    691    692   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.
چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.