ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی پایگاه خبری لقمه: در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، سازمان ملی استاندارد اطلاعیه ای صادر کرد.
راه‌اندازی سامانه «مردم‌دار» برای اعلام تخلفات کیفی کالاها پایگاه خبری لقمه: سازمان ملی استاندارد ایران اعلام‌کرد: شهروندان می‌توانند با مراجعه به سامانه «مردم‌دار» گزارش مربوط به تخلفات کیفی در حوزه کالا، خدمات و نهادهای ارزیابی انطباق را اطلاع دهند.
یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد سازمان ملی استاندارد از کشف و امحای یک تن قارچ فاسد در واحد تولیدی فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) خبر داد.
محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است پایگاه خبری لقمه: سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران با تاکید براینکه مقابله با کم‌فروشی از اولویت‌های کاری سازمان ملی استاندارد ایران است، گفت: محاسبه وزن جعبه با شیرینی، مصداق کم‌فروشی است.
بررسی و تصویب نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران پایگاه خبری لقمه: سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: نظام نامه امور حلال در نخستین جلسه شورای راهبردی حلال پس از بررسی تصویب شد.
سازمان ملی استانداردبه اظهارات نماینده مجلس درباره ذرت آلوده پاسخ داد پایگاه خبری لقمه: معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران در رابطه با اظهارات محمد حسن آصفری، نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی درباره ذرت و کنجاله آلوده را رد کرد.
آجیل تواضع اصل استاندارد نیست پایگاه خبری لقمه: مدیرکل استاندارد تهران گفت: عرضه‌کنندگان بدون اخذ مجوز استاندارد، حق استفاده از نشان آجیل تواضع اصل را جهت فریب افکار عمومی ندارند.
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

  خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر ...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد رژیمی که شما را چاق می کنند زمانی که افراد به دنبال کاهش وزن می روند، ممکن است هر روشی را امتحان کنند. انواع ورزش ها، رژیم های غذایی و حتی مواد غذایی که به مواد رژیمی شناخته می شوند.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
دیابتی ها داروی گیاهی مصرف کنند یا نه؟ رئیس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه«استفاده از داروهای گیاهی برای کنترل دیابت را توصیه نمی کنیم چرا که هنوز یک مطالعه علمی در این زمینه انجام نگرفته است.» گفت:«داروهای گیاهی باید به صورت طولانی مدت و به مقدار زیاد مصرف شود تا اثرات خود را داشته باشد و به دلیل اینکه نمی دانیم این داروها چه عوارضی را برای بیماران به دنبال خواهند داشت مصرف آن را توصیه نمی کنیم.»
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.