استمرار سوءتغذیه در کره شمالی جدیدترین گزارش نهادهای سازمان ملل نشان می‌دهد که تولید کشاورزی در کره شمالی برای سومین سال پیاپی افزایش یافته اما سوءتغذیه در این کشور به ویژه در میان کودکان همچنان استمرار دارد.
ضرر صادرکنندگان برنج هندی از توافق هسته‌ای ایران صادرات تقریبا انحصاری برنج و کنجاله هند به ایران در پی توافق هسته‌ای ایران با غرب که راه را برای افزایش تجارت صادرکنندگان دیگر هموار می‌کند، به زودی شکسته می‌شود.
احتمال کاهش قیمت مرغ مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی گفت: مذاکرات ژنو می‌تواند در آینده تسهیل‌کننده واردات نهاده‌های تولید مرغداری‌ها باشد و قیمت این کالای اساسی را برای تولیدکنندگان و به تبع آن مصرف‌کنندگان ک . . .
آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کلمه عربی فلفل به دست می‌آید، چون چاشنی اصلی آن فلفل است. همین طعم تند و تیزش موجب شده عرب‌ها و مردمان خونگرم مناطق جنوبی کشورمان از طرفداران اصلی آن با . . .
آیا مویز برای افراد چاق مضر است؟ مویز می‌تواند با تولید انرژی در روزهای سرد سال، بدن را گرم و پرانرژی کند. ترکیبات موجود در مویز می‌تواند از تصلب شرایین (سفت و سخت شدن رگ‌ها) و چسبندگی پلاکت‌های خون پیشگیری کند. با خوردن مویز، غلظت خ . . .
تولید 7 میلیون تن مرکبات در سال جاری رییس اتحدیه باغداران گفت: امسال وضعیت مناسبی برای تولید کمی و کیفی انواع مرکبات وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود حدود هفت میلیون تن انواع مرکبات از باغ‌های کشور برداشت شود.
آغاز کاهش قیمت مواد غذایی از خرداد 93 رئیس کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی با اشاره به اینکه امسال باید در مجموع حدود هفت میلیون تن گندم برای تامین نیاز کشور وارد کنیم، گفت: واردات این حجم عظیم از گندم درس عبرتی برای ما است تا از سال های . . .
صفحه 1016 از 1745  اول  قبلی   1011    1012    1013    1014    1015    1016    1017    1018    1019    1020    1021   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

  دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.
رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.
میان وعده ای برای استخوان ها آلو حاوی بتاکاروتن است که در پیشگیری از اختلالات بینایی بسیار موثر است.