گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش پایگاه خبری لقمه: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هم‌زمان با افزایش دما و تعریق شدید در فصل تابستان، بیماران کلیوی در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌گیرند.
اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد پایگاه خبری لقمه: اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیرمجاز، از سوی روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام شد.
قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، خواستار اصلاح فرآیند توزیع، تقویت نظارت و طراحی سامانه‌ای شفاف برای توزیع عادلانه و هدفمند شیرخشک نوزادان و بیماران خاص شد.
دانه ای که برای لاغری معجزه می کند پایگاه خبری لقمه: دانه چیا با ترکیبی از فیبر، امگا۳، می‌تواند به کاهش وزن، تنظیم قند خون، و حتی زیبایی پوست و مو کمک کند.
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ پایگاه خبری لقمه: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مؤثر بودن آب قند برای درمان دل درد نوزاد، گفت:این روش فاقد پشتوانه علمی بوده وعلت دل درد نوزاد باید بامراجعه به پزشک م . . .
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ پایگاه خبری لقمه: استرس و اضطراب از مهم‌ترین عوامل روان‌شناختی پرخوری عصبی هستند.
توصیه‌های غذایی در مسافرت پایگاه خبری لقمه: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل، بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی در مصرف تغذیه به هنگام سفر تاکید کرد.
صفحه 1 از 250   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معجزه آجیل در دوران بارداری مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری،...

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرف‌ترین چای‌خوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلطه خود بر جهان ادامه می‌دهند و تعداد آنها بیشتر از انسان‌ها روی زمین شده است، دانشمندان مشتاق هستند تا تاثیرات آنها بر سلامت را درک کنند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.