فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی می‌گذار . . .
«پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور پایگاه خبری لقمه: «پتله پلو» (patleh polo) یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که در بیشتر مهمانی‌ها و دور همی‌ها و به مناسبت‌های مختلف به‌ویژه جشن، اعیاد و شب چله طبخ می‌شود.
آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! پایگاه خبری لقمه: شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، به همراه سی‌وششمین نمایشگاه صنایع دستی، درحالی کار خود را در تهران آغاز کرد که انتظار دارد رکود سفر شکسته شود.
جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی گفت: نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران در شرایطی برگزار می‌شود که وضعیت صنعت گردشگری رو به وخامت رفته و عده‌ای مخالف برپایی آن بودند، اما این نمایشگاه . . .
همه‌چیز درباره آیین «خدیر» جشن زمستانی اردبیل و غذاهای آن پایگاه خبری لقمه: آیین خدیر (خدر، خضر) نبی یکی از رسم‌های قدیمی در خلخال استان اردبیل است که هر سال در بهمن ماه در روستاهای این منطقه برگزار می‌شود. این آیین که زمانی در خطر فراموشی قرار داشت، سال ۱۳۹ . . .
تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با تشریح عملکرد یک‌ساله فدراسیون گردشگری خوراک، بیان کرد: نقشه راه گردشگری خوراک در حال تدوین است و ۶۰ رویداد گردشگری خوراک در سال ۱۴۰۱ در سطح کشور بر . . .
روز جهانی غذا؛ آشنایی با معروف‌ترین غذاهای اردبیل پایگاه خبری لقمه: می‌توان گفت جاذبه‌های گردشگری اردبیل تنها به مناظر طبیعی بی نظیر و آثار تاریخی آن محدود نمی‌شود، بلکه تنوع بالای فرهنگ غذایی در این شهر از جمله جذابیت های اردبیل برای گردشگران و مساف . . .
صفحه 1 از 12   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.