نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیهای مخصوص افطار
ماه مبارک رمضان كه می شود همه ما می رویم به دنبال همان غذاهای مرسوم و متداولی كه هر ساله معمولا در ایام روزه داری می پزیم. مهم ترین ویژگی شان هم این است كه مقوی هستند و در ساعات روزه داری ما را - به . . .
با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید
والك، ریواس و كنگر از جمله گیاهان كوهی هستند كه میتوانند رنگ و بوی متفاوتی به سفرهها بدهند؛ عطر و طعمی كه دیگر در طول سال تكرار نمیشود! البته شنگ هم گیاه دیگری است كه نه در كوه، بلكه در دشت و صحرا . . .
چندین روش برای پخت لازانیا
بیشتر افراد لازانیا را یک مدل می پزند در واقع مقداری قارچ و پنیر یا همان مایه ماکارونی آماده می کنند وهمراه با ورق های لازانیا، لایه لایه در پیرکس می چینند و بعد نوش جان می کنند.