غذای خود را پرینت کنید! پایگاه خبری لقمه: کسانی که بیش از سه دهه از عمرشان می‌گذرد به خوبی به یاد دارند که تا چند سال پیش، پرینترهای سوزنی برای خود پدیده‌ای به حساب می‌آمد و کسی باور نمی‌کرد که این فناوری چنان سریع رشد کند و . . .
چطور در آشپزخانه بمانیم و چیزی نخوریم؟ پایگاه خبری لقمه: بیشتر وقت خیلی از خانم ها توی آشپزخانه می گذرد که یک منبع بزرگ مواد خوراکی است. گذراندن بیشتر اوقات زندگی در آشپزخانه باعث خوردن چیزهایی می شود که آنها را جدی نمی گیریم اما همین چیزه . . .
بدنتان را با این نوشیدنی در برابر بیماری ها واکسینه کنید پایگاه خبری لقمه: بی خوابی یکی از مشکلات شایع است اما با مصرف یک نوشیدنی طبیعی این اختلال را می توانید درمان کنید و خواب شیرین و لذت بخشی را تجربه کنید.
خوردن روزانه آب و لیموترش چه فوایدی دارد پایگاه خبری لقمه: در رژیم های غذایی کاهش وزن و رژیم های مخصوص افراد دیابتی، معمولاً بیان می شود که صبح ها به صورت ناشتا، یک لیوان آب به همراه یک قاشق چایخوری عسل و یک عدد لیموترش تازه میل شود.
5 جایگزین طبیعی قند را بشناسید پایگاه خبری لقمه: همه ما می‌دانیم که قند برای بدن ما خوب نیست و بیماری‌های مختلفی را به وجود می‌آورد، اما متأسفانه در اغلب غذاها و نوشیدنی‌های روزانه وجود دارد.
یک رژیم سالم برای شاد زیستن پایگاه خبری لقمه: در دهه‌های اخیر متخصصان تغذیه و سلامت افراد را به سمت رژیم‌های غذایی کم‌چربی و کم‌کاری سوق داده‌اند.
پیشگیری از آنفولانزا با نوشیدن چای پایگاه خبری لقمه: نوشیدن چای سیاه به پیشگیری از آنفلوانزا کمک می کند چراکه ترکیب موجود در این نوشیدنی می تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.
صفحه 285 از 584  اول  قبلی   280    281    282    283    284    285    286    287    288    289    290   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

  لزوم انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای مناسب پس از چهل سالگی متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند، زمانی که به سن 40 ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
تخم‌ مرغ کلید سلامتی 17 مهرماه، مصادف با ۹ اکتبر روزجهانی تخم‌مرغ نامگذاری شده است. تخم‌مرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را به‌طور متعادل تأمین می‌کند.