5 جایگزین طبیعی قند را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: همه ما می‌دانیم که قند برای بدن ما خوب نیست و بیماری‌های مختلفی را به وجود می‌آورد، اما متأسفانه در اغلب غذاها و نوشیدنی‌های روزانه وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ازآنجایی‌که نمی‌توان قند را به‌طور کامل از رژیم غذایی حذف نمود، اما می‌توان جایگزین‌های طبیعی را انتخاب نمود. در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

 
عسل خام
قبل از هر چیزی باید بدانید که عسل و عسل خام باهم تفاوت دارند! عسل معمولی گرده کم و فروکتوز بالایی دارد، و فروکتوز عامل اصلی بیماری‌های دیابت، چاقی و بیماری‌های کبدی است.
 
از سوی دیگر عسل خام سرشار از ویتامین، مواد مغذی و آنزیم‌های دست‌نخورده است. علاوه براین آنتی‌اکسیدان‌های قوی دارد که با تقویت سیستم ایمنی و متعادل‌سازی میزان فشارخون، حساسیت‌ها را از بین می‌برد.
 
شیره
شیره که برای پخت‌وپز بسیار مناسب است حاوی تمام مواد مغذی مانند: آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم، است که از شکر تصفیه‌شده گرفته شده اند. کلسیم و منیزیم دردهای دوران قاعدگی را از بین می‌برد.
 
پودر نارگیل
همه ما درباره فواید روغن نارگیل چیزهای زیادی می‌دانیم اما درباره فواید پودر نارگیل چطور؟
 
پودر نارگیل با داشتن نوعی فیبر به نام اینولین، جذب گلوکز را کند کرده و برای دیابتی‌ها بهترین انتخاب است. این پودر همچنین حاوی مواد مغذی مانند زینک، پتاسیم، و کلسیم بوده اما سرشار از کالری است!
 
شهد آگاو
با جوشاندن برگ گیاه آگاو آبی، شربت آگاو به دست می‌آید. شهد آگاو از قند شیرین‌تر است، درنتیجه با مقدار کمی از آن می‌توانید خوراکی و نوشیدنی خود را شیرین کنید. اما ازآنجایی‌که فروکتوز آن بالاست باید در مصرف آن افراط نکنید.
 
قند خرما
خرما سرشار از فیبر است که با کلسترول مبارزه کرده و از چاقی پیشگیری می‌کند. ویتامین‌های گروه ب به متابولیسم غذا کمک کرده و باعث ایجاد سلول‌های خونی جدید می‌شود.
 
اگرچه این موارد جایگزین خوبی برای شکر و قند به شمار می‌رود، اما به این معنا نیست که می‌توانید در مصرف آن زیاده‌روی کنید. طبق گفته سازمان بهداشت انگلستان میزان مصرف روزانه شکر ۳۰ گرم یا هفت حبه قند است. اگر به دیابت مبتلا هستید، پیش از تغییر در رژیم غذایی خود بخصوص در رابطه با قند، با پزشک خود مشورت کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :سلامتی

کد: 11554 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 1767 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
هویج و این همه خواص شگفت انگیز! برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمی‌استخوان بچه‎ها هویج رنده شده با لیموترش بدهید.