صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
دستور تهیه گراتن پاستا با بادمجان
گراتنها از انواع سبزیهای پخته شده، ماهی، مرغ، میگو، پاستا و دهها مواد غذایی متنوع تشکیل شدهاند که با سس سفید فراوان پوشش میگیرند. اغلب آنها با پنیر رنده شده گودا یا ماتزرلا یا گرویر که بخوبی آب می . . .
روش پخت فریتاتای برنج و لوبیا؛ غذای مکزیکی
یکی از مصارف مواد غذایی در مکزیک لوبیا است که می توانید با آن غذاهای خوشمزه ای تهیه کنید.
دستور تهیه چند غذای پیک نیکی برای آخر هفته
اگر برای پیک نیک به دنبال غذاهایی هستید که به آسانی و زود آماده شوند، این مطلب را بخوانید.
روش تهیه برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی
لوبیا یکی از انواع حبوبات است که می توانید از آن برای تهیه غذاهای خوشمزه استفاده کنید.
ترفندهای پخت بیسکوئیت ترد و خوشمزه+ دستور پخت
در این مطلب به شما آموزش می دهیم تا یک بیسکوئیت ترد و خوشمزه و عالی در خانه بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
روش تهیه خورش کرفس رژیمی
حتما روش تهیه خورش کرفس را بلد هستید، اما با این روش خورشی رژیمی تهیه کنید.
روش تهیه پیتزابرگر غذای مخصوص شهر ناپل ایتالیا
پیتزا ناپلی (یا پیتزا ناپولیتانا) پیتزای مخصوص شهر ناپل ایتالیا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود.
صفحه 46 از 141
اول
قبلی
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هویج بستنی یا فالوده بستنی؟
در این روزهای گرم وقتی تشنه میشویم، حاضریم از هر ...
آبمیوههای خیابانی باعث مسمومیت کودکان میشوند
رئیس بخش گوارش مرکز طبی کودکان گفت: بیشتر کودکانی ...
با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید
چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟
یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه میشود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوههای طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر میتوانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟
بیشتر چیپس های خانگی بسته بندی شفاف دارند. وقتی این بسته بندی ها در معرض نور آفتاب قرار می گیرد، روغن داخل ورقه های سیب زمینی بیشتر پراکسید می شود و ترکیب های مضر بیشتری تولید می کند.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر
پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعهای برای کمیسازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگهای منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
مقایسه پنج آرد پرمصرف
در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است