روش پخت فریتاتای برنج و لوبیا؛ غذای مکزیکی یکی از مصارف مواد غذایی در مکزیک لوبیا است که می توانید با آن غذاهای خوشمزه ای تهیه کنید.
دستور تهیه چند غذای پیک نیکی برای آخر هفته اگر برای پیک نیک به دنبال غذاهایی هستید که به آسانی و زود آماده شوند، این مطلب را بخوانید.
روش تهیه برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی لوبیا یکی از انواع حبوبات است که می توانید از آن برای تهیه غذاهای خوشمزه استفاده کنید.
ترفندهای پخت بیسکوئیت ترد و خوشمزه+ دستور پخت در این مطلب به شما آموزش می دهیم تا یک بیسکوئیت ترد و خوشمزه و عالی در خانه بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
روش تهیه خورش کرفس رژیمی حتما روش تهیه خورش کرفس را بلد هستید، اما با این روش خورشی رژیمی تهیه کنید.
روش تهیه پیتزابرگر غذای مخصوص شهر ناپل ایتالیا پیتزا ناپلی (یا پیتزا ناپولیتانا) پیتزای مخصوص شهر ناپل ایتالیا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود.
روش تهیه قزل آلای رول شـده قزل آلا یکی از انواع ماهی هاست که در بین ما ایرانی ها طرفدار بیشتری دارد. دستور زیر، روشی تازه برای پخت این ماهی است.
صفحه 46 از 141  اول  قبلی   41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  عادات ممنوعه بعد از صرف غذا به خاطر اینکه باید به معده‌تان فرصتی بدهید تا غذای...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزیجات هم زنانه و مردانه دارند همیشه از خوبی‌های سبزیجات و گیاهان شنیده‌ایم و سعی کرده‌ایم آنها را در برنامه غذایی‌مان جای دهیم.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!