روش تهیه یک دسر خوشمزه ایتالیایی سمیفردو در ایتالیایی به معنای نیمه سرد است و به یک سری دسرهای نیمه یخزده گفته می شود که معمولاً شامل کیک بستنی، کاستاردهای نیمه یخزده و بعضی از تارت های میوه ای می شود.
روش تهیه پلوی مرغ و هویج این پلوی خوشمزه مخلوط را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
دستور پخت ماهی کنجدی ماهی را با این شیوه نیز می توانید خوشمزه تهیه کنید.
دستور تهیه تارت سیب نورماندی سیب های شیرین و خوشمزه را ورقه ورقه کنید و برای درست کردن این تارت تابستانی به سبک نورماندی (apple tart normandy) بکار ببرید.
چگونه پیتزا توپی بپزیم پیتزا را به هر شکلی می توان پخت حتی به شکل توپی!
روش پخت یک بیسکوییت کاملا رژیمی این شیرینی ساده به عنوان یک میان وعده خوشمزه قابل استفاده است.
آنتی پاستو، پیش غذای رسمی ایتالیایی «آنتی پاستو» antipasto کلمه ای ایتالیایی است به معنای "قبل از غذا" و اولین بخش سنتی وعده غذای رسمی ایتالیا است.
صفحه 71 از 141  اول  قبلی   66    67    68    69    70    71    72    73    74    75    76   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...

  بهترین روش برای سفید کردن دندان کدام است؟ خیلی اوقات افرادی را می‌بینیم که ظاهر بسیار زیبا و...

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت