چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم.
روش تهیه شیرینی‌های فوری خال‌خالی برای پذیرایی عید در روزهای عید معمولا دید بازدید هم صورت می گیرد که بد نیست شیرینی برای پذیرایی در منزل داشته باشید. این شیرینی بسیار راحت و سریع آماده می شود.
طرز تهیه قطاب در خانه قطاب، از انواع شیرینی های ایرانی است که بیشتر در شهر یزد تهیه می شود ومعروف است.
طرز تهیه پودینگ هلو هلو یکی از میوه ها خوشمزه است که در حال حاضر به آخر فصلش نزدیک می شود، بهتر است این پودینگ خوشمزه را تهیه کنید.
روش تهیه کیک سیب و شلیل این کیک خوشمزه را می توانید در قالب تارت یا پای نیز تهیه کنید.
تا به حال کیک ماست درست کردید؟ ماست چکیده با طعم سبزیجات معطر، پیش غذایی خوشمزه و کم هزینه است که میز غذای شما را کامل می‎کند.
طرز تهیه حلوای موز برای سفره افطار حلوا یکی از مواد خوراکی مورد استفاده در سفره افطار است که شما می توانید ذوق به خرج دهید و حلوای موز تهیه کنید.
صفحه 9 از 26  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص هشت میوه شیرین مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مضرترین خوراکی‌ها برای دندان‌ها، لثه، زبان و فک این چیزها را هرگز به دهان نبرید.
کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.