صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
شیرینی های نوروزی/
کوکی کدوحلوایی برای پذیرایی مهمانی های عید
از آنجا که در عید نوروز در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم و جدید هستند.
شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه شیرینی توپی گردو و آلبالو
از آنجا که در عید نوروز در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم و جدید هستند.
شیرینی های نوروزی/
روش تهیه ماکارون نعنایی با شکلات سفید و پنیر ماسکارپونه
از آنجا که در عید نوروز در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم و جدید هستند.
شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی برای پذیرایی عید
این شهر زیبا با همه جاذبه های طبیعی و باستانی خود، شیرینی های بسیار خوشطعم نیز دارد که برخی از آنها در عید نوروز برای پذیرایی کاربرد دارد.
شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه شکلات کاراملی برای پذیرایی ایام نوروز
این شکلات 4 -3 روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است.
شیرینی های قلبی رمانتیک و رنگارنگ
پای توت فرنگی دوست دارید یا پای بلوبری؟ این شیرینی های خوشمزه را می توانید در مهمانی یا برای عشقتان سرو کنید. آماده کردن مواد این شیرینی نیم ساعت وقتتان را می گیرد و در کل به 45 دقیقه زمان برای درست ک . . .
روش تهیه کیک وانیلی زمستانی با آبنبات های آبی
حالا که زمستان با تمام قدرت سرمایش را نثار مردم می کند، شاید درست کردن کیک های زمستانی برای کودکان یکی از سرگرمی های لذتبخش خانگی باشد.
صفحه 12 از 26
اول
قبلی
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پوست خوب غذای خوب میخواهد
همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...
روش تشخیص ماهی تازه از کهنه
سبزیپلو با ماهی را نمیتوان غذای ملی ایرانی دانست...
درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی
استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مقدار کالری غذاهایی که میخوریم چقدر است
در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شدهایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بودهاند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا میکنیم.
دانه ای خوش طعم و موثر در درمان بیخوابی
اگر شما هم مشکل بیخوابی دارید با این دانه خوش طعم آن را به راحتی درمان کنید.
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟
سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن
یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است