موس لیمو دسری خوشمزه برای سفره افطار لیمو از جمله مواد خوراکی است که برای رفع عطش در ماه رمضان مناسب است. از لیمو می توانید برای تهیه دسری خوشمزه هم استفاده کنید.
روش تهیه افطاری عربی به نام اُم علی ام علی یك نوع دسر عربی است كه به صورت گرم مصرف می شود و طعم آن بسیار لذیذ است و برای افطاری هم کاربرد دارد.
طرز تهیه سـالاد پنیـر برای کودکانی که از پنیر خوش شان نمی آید می توانید این سالاد را تهیه کنید.
دستور پخت کیک خرما برای بعد افطار خرما یکی از خوراکی های اصلی سفره افطار است که می توانید از آن برای تهیه یک دسر خوشمزه استفاده کنید.
طرز تهیه پای گوشت به شیوه جدید این غذا را همانند پیراشکی گوشت می توانید به عنوان پیش غذا نیز سرو کنید.
خربزه را این‌گونه تزئین کنید برای تزئین سفره غذای خود می توانید خربزه را نیز این گونه تزئین کرده و به عنوان دسر استفاده کنید.
روش تهیه سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری اگر می خواهید پیش غذایی سریع آماده کنید یا غذایی ساده بخورید که به سرعت آماده می شود، این دستور پخت را دنبال کنید.
صفحه 14 از 37  اول  قبلی   9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و ف...

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.