خربزه را این‌گونه تزئین کنید


برای تزئین سفره غذای خود می توانید خربزه را نیز این گونه تزئین کرده و به عنوان دسر استفاده کنید.

مواد و ابزار لازم

خربزه بزرگ: یك عدد
چاقو میوه آرایی
انگور قرمز: مقداری
 

طرز تهیه

حدودا از خربزه را با چاقو جدا می‌كنیم و زیر آن را كمی برش می‌دهیم كه صاف بایستد. از روی لبه خربزه با چاقو سطحی به شكل برگ می‌اندازیم، بعد فاصله بین هر دو برگ را با چاقو پوست می‌گیریم تا برگ‌ها مشخص شوند. روی برگ‌ها با چاقو گلبرگ‌هایی به صورت چشم در می‌آوریم و از زیر برگ‌ها چاقو را رد كرده و از گوشت جدا می‌كنیم.

لبه‌ برگ‌ها كنگره‌هایی ایجاد می‌كنیم. فاصله بین هر دو برگ را روی گوشت خربزه یك خط عمودی می‌اندازیم و لبه‌های اطراف‌شان را پوست می‌گیریم تا لبه‌های‌شان تقریبا گرد شوند.

روی هر قسمت ابتدا یك برش نیم‌دایره می‌زنیم و زیر آن را یك لایه نازك خالی می‌كنیم، سپس از داخل گلبرگی كه زدیم یك نیم‌دایره دیگر می‌زنیم و زیر آن را خالی می‌كنیم و این كار را تا چهار گلبرگ انجام می‌دهیم. به همین ترتیب روی هر كدام را به صورت غنچه گل رز می‌زنیم.


دانه‌های داخلش را خالی می‌كنیم، سپس با انگور قرمز یا توپ‌هایی از هندوانه داخل آن را پر كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 6999 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد بازدید: 4203 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
3 استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
4 7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
5 تزیین جذاب هندوانه ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
7 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
8 تزیین خرما برای سفره افطار ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
9 آموزش ژله تخم مرغ رنگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
10 تزئین زیبای هفت سین متفاوت ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ اسفند
11 آموزش تزیین تخم مرغ های عید نوروز ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.