طرز تهیه فلافل ماهـی لقمه: فلافل یكی از غذاهای پرطرفداری است كه مخصوصا بچه‌ها از خوردن آن لذت می‌برند. شاید برایتان جالب باشد بدانید فلافل ماهی هم تهیه می‌شود، كه شاید تا به حال آن را امتحان نكرده‌ باشید. فلافل ماهی یك غذ . . .
دستور پخت دمی اسفنــاج لقمه: اسفناج مقدار زیادی آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، مس، منیزیم، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک دارد و به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد.
رنگارنگ پلو به سبک ایرانی لقمه: اگر «رنگارنگ پلو» را یك بار در یك مهمانی رسمی سرو كنید، مهمانان به تعریف و تمجید از شما بپردازند.
خورش كنگر در فصل بهار اكثر میوه و سبزی‌های بهاری می‌تواند نقش به‌سزایی در سبد خانواده‌ها داشته باشد. خورش كنگر یکی از انواع خورش هاست که خیلی از جوان‌ترها با طرز تهیه آن كمی مشكل دارند.
باقـالا قاتــوق به شیوه گیلانی لقمه: یکی از معروفترین خورشت های گیلانی باقالا قاتوق است که هم طرفداران و هم مخالفان بسیار زیادی دارد.
آشنایی با روش تهیه آش کشک - غذای محلی سنندج لقمه: آش کشک یکی از چندین غذای لذیذ محلی سنندج است.
طرز تهیه کشمش پلوی اردبیلی در نقاط مختلف و شهرهای ایران برنج را به شیوه های متفاوتی طبخ می کنند.
صفحه 35 از 39  اول  قبلی   30    31    32    33    34    35    36    37    38    39   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت