روش پخت جوجه کباب با دستور سرآشپز لقمه لقمه: جوجه کباب یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
دستور پخت كوفته ریزه با مرغ و سیب‌زمینی لقمه: کوفته یکی از انواع غذای ایرانی است که معمولاً در نقاط مختلف ایران به شیوه ها و با مواد متفاوتی تهیه می شود.
طرز تهیه رشته پلو لقمه: رشته پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که معمولاً آن را با مرغ یا گوشت قلقلی تهیه می کنند.
غذاهای ماه رمضان/ آش ترخینه با دستور سرآشپز لقمه لقمه: آش ترخینه، آشی است که در شهرهای مختلف ایران با نام های مختلفی طبخ می شود، اما آش ترخینه غذای محلی شهرستان بروجرد است.
روش تهیه اردو بادنجان لقمه: بادنجان از جمله سبزیجاتی است که غذاهای خوشمزه ای را می توان با آن تهیه کرد.
روش تهیه تست پنیر و ریحان لقمه: نان و پنیر غذایی ساده و بسیار مقوی است که معمولاً آن را همراه گردو یا سبزی خوردن مصرف می شود.
طرز تهیه دمپختک؛ غذای سنتی ایرانی لقمه: دمپختک یکی از غذاهای سنتی بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با شیوه های گوناگونی طبخ می شود.
صفحه 31 از 39  اول  قبلی   26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  با این رژیم غذایی بیشتر عمر کنید به عقیده‌ی محققان تأثیر داشتن رژیم غذایی مدیترانه‌...

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟