صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
طرز تهیه پاستا با سس توت فرنگی
پاستا (pasta with strawberry sauce) را می توانید با توت فرنگی که این روزها فصلش است، تهیه کنید.
دستور تهیه جوجه چینى
جوجه چینی را می توانید به آسانی و با مقداری فیله مرغ تهیه کنید.
دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر
این کیک با ظاهری شبیه به املت اشتهای شما را تحریک میکند.
پاستا را با سس بادنجان امتحان کنید
اگر می خواهید پاستای سالمی تهیه کنید و از سبزیجات استفاده کنید، می توانید این غذا را امتحان کنید.
روش تهیه مرغ کبابی شکمپر با لیمو و سبزیجات تازه
درست کردن این مرغ شکمپر بسیار ساده است اما به شما غذایی با طعم عالی و رویهی برشته خواهد داد.
میگو را با خمیر بنیه، خوشمزه تر کنید
بنیه میگو (Shrimp)، از روش های پخت میگو است تا بوی بد میگو کمتر به نظر برسد و برای بچه ها هم بیشتر قابل خوردن می شود.
طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی
راویولی (ravioli) نوعی پاستای ایتالیایی (Italian Pasta) است که پخت آن در این کشور رواج دارد.
صفحه 19 از 43
اول
قبلی
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند
یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...
سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟
پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...
نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن
پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
3عامل موثر در پوسیدگی دندان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروبها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن
ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوجهای جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروریها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
انواع سرکه و خواص آنها
سرکه به عنوان یک ضدعفونیکننده از زمان بقراط که در سالهای 377 تا 460 قبل از میلاد میزیست، به کار میرفت.
ویار بارداری و راه های درمان آن
عادت ماهانه زنان در دوران حاملگی قطع میشود و برخی اخلاط کثیف که در حالت طبیعی از طریق آن از بدن خارج میشد، در بدن باقی میماند و تجمع پیدا میکند، این موضوع باعث تحریک دریچه تحتانی مری یا دهانه معده میشود و ...
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است