نمایشگاه مجازی آثار برگزیده و منتخب سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین لقمه: سومین دوره از مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین در فروردین ماه 1390 پس از انجام مراحل مختلف انتخاب و داوری، با برتری حسن غفاری عکاس پیشکسوت میراث فرهنگی، امیرعنایتی و جابر غلامی به پایان رسید.
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه سكنجبین برای سیزده بدر سنکجبین، نوعی شربت است که با شکر تهیه می شود و در سنت های ایرانی آمده است که در روز سیزده بدر آن را با کاهو میل می کنند.
آیین های نوروزی/ سیزده بدر حسن ختام آیین های نوروزی لقمه: «سیزده به در» حسن ختامى بر «جشن ها و آیین هاى نوروزى» است كه در آن هم به بدرقه نوروز رفته و هم «نحسی» سیزده را با ترك شهر و سپردن خود به دامن مام طبیعت كه همواره مورد احترام و ستایش ایرانیان بود . . .
ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی هستند. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته شود، لذا به سادگی می تواند انگل پذیر باشند.
خواص کاهو و سکنجبین لقمه: كاهو یكی از قدیمیترین سبزیجات دنیا است منشاء آن در هندوستان و آسیای مركزی است. كاهو گیاهی است یكساله كه دارای برگهای پهن و دراز و سبز روش با طعم كمی شیرین است. سکنجبین نیز که به نام های شربت سرک . . .
ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین لقمه: ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین می نشیند حتی اگر کسی دور آن نباشد،اینسنت را از مادرش به یادگاردارد.
آیین های نوروزی/ غذاها و آداب غذاخوردن در سیزده بدر لقمه: سیزده‌بدر از جشن‌های مربوط به نوروز است و مردم ایران این روز را در دامان طبیعت و همراه با خویشان و دوستان خود سپری می‌کنند. سیزده‌به‌در در سیزدهمین روز فروردین ماه و آخرین روز از نوروز برگزار می . . .
صفحه 22 از 29  اول  قبلی   17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت