۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان سموم کشور گفت: در حال حاضر این انجمن تا ۸۰ درصد سموم مورد نیاز بخش کشاورزی را تولید و تامین کند.
اجرای طرح ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی گفت: هزاران دانش آموخته و مهندس کشاورزی در شبکه بسیج برای ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی با وزارت کشاورزی همکاری می‌کنند.
قیمت‌های جدید میوه برای شب یلدا پایگاه خبری لقمه: قیمت های جدید میوه برای شب یلدا اعلام شده در این میان مکانی وجود دارد که می توان میوه با کیفیت را حداقل 35 درصد و تا 100 درصد زیر قیمت خریداری کرد.
برنامه کشت قرادادی با سازوکار جدید ابلاغ شد پایگاه خبری لقمه: معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی از ابلاع برنامه کشت قرادادی با سازوکار جدید به همه استان های کشور خبر داد.
موجودی ذخایر گندم و کالاهای اساسی کشور ۱۰۰ درصدی شد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: موجودی گندم و سایر کالاهای اساسی در انبارها، سیلوها و مخازن کشور در حداکثر میزان ممکن قرار دارد.
کشف و توقیف ۱۱ تن کود شیمیایی یارانه ای خارج از شبکه توزیع پایگاه خبری لقمه: کارگروه بازرسی و پایش مواد کودی استان قم در بازرسی از کامیون توقیف شده ۱۱ تن کود شیمیایی قاچاق و فاقد مجوز حمل، به ارزش بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال کشف کرد.
تقدیر معاون وزیر از تلاش کشاورزان برای تأمین امنیت غذایی کشور پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره خطرپذیربودن فعالیت در بخش کشاورزی و اینکه میانگین تولید هر کشاورز در سال ۳۰ تن است، گفت: بخش کشاورزی در تولید، اقتصاد و تجارت پر ریس . . .
صفحه 5 از 114  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بی‌خوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایش‌می‌دهد محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...

  بهترین میوه برای لاغری را بشناسید انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن ...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.