تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها پایگاه خبری لقمه: مشاهدات میدانی از بازار میوه حاکی از آن است که علاوه بر داغ بودن تب بازار میوه‌های نوبرانه و فصل، صیفی‌جاتی مانند گوجه فرنگی و سیب‌زمینی نیز میزبان افزایش قیمت بوده‌اند.
کشت ۱۵۰ هزار هکتار سویا، کنجد و آفتابگردان در سال زراعی جاری پایگاه خبری لقمه: معاون مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی از برنامه ریزی برای کشت بیش از ۵۰ هزار هکتار سویا در سال زراعی جاری خبر داد.
درخواست واردکنندگان نهاده‌های دامی برای رفع تبعیض پایگاه خبری لقمه: واردکنندگان نهاده‌های دامی خواستار رفع تبعیض در اجرای قوانین میان شرکت پشتیبانی امور دام با بخش خصوصی شده و اعلام کردند تبعیض در اجرای قانون منجر به متروکه شدن نهاده‌های دامی می‌شود.
فساد میوه‌های تنظیم بازاری؛ مقصر کیست؟ پایگاه خبری لقمه: یک فعال بازار میوه با بیان اینکه فساد میوه های تنظیم بازاری اتفاقی جدید نیست و هر سال شاهد آن هستیم، گفت: دخالت دولت در بازار میوه شب عید، دلیل این امر است.
قیمت‌گذاری دیرهنگام کلزا سبب افزایش تولید نشد پایگاه خبری لقمه: مشاور عالی نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: شورای قیمت گذاری محصولات استراتژیک قیمت خرید تضمینی کلزا را ۱۱ هزار تومان تعیین کرد اما آن زمان کشت کلزا انجام شده بود و تعیین ای . . .
رئیس اتحادیه میدان مرکزی تره‌بار تهران از کاهش قیمت خیار و موز در این هفته خبر داد پایگاه خبری لقمه:رئیس اتحادیه میدان مرکزی میوه و تره‌بار ضمن بیان دلایل گران شدن خیار و پرتقال، گفت: قیمت موز به هیچ وجه مورد تائید اتحادیه نیست و با کاهش شدید روبرو خواهد شد.
اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران پایگاه خبری لقمه: قیمت انواع مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران اعلام شد که براساس آن، پرتقال تامسون شمال با قیمت هر کیلوگرم ۹۹۰۰ تومان به فروش می‌رسد.
صفحه 14 از 117  اول  قبلی   9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.