اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ . . .
بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی نشست خبری «امنیت غذایی و بسیج جامعه کشاورزی» به مناسبت هفته بسیج با حضور محمدرضا جهانسوز مسئول سازمان بسیج جامعه کشاورزی و علیرضا عباسی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس برگزار شد.
تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: گیاهان هیدروپونیک در معرض آفت کش ها، مواد شیمیایی، بیماری‌ها و عوامل بیماری زا نیستند.
قاسم پیشه ور رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران شد پایگاه خبری لقمه: رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی با حکم وزیر جهاد کشاورزی منصوب شد.
استاندار آذربایجان غربی از تشکیل کمیته سیب خبر داد پایگاه خبری لقمه: استاندار آذربایجان غربی گفت: شکستن انحصار شرکت های دولتی و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و جلوگیری از خام فروشی باید مد نظر مسئولان استان قرار گیرد.
چرا برخی از صیفی جات گران شده اند؟ پایگاه خبری لقمه: قیمت برخی از صیفی جات در بازار بالا رفته است. افزایش قیمتی که رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی علت آن را گرانی در مبدا و جایگزینی محصولات مناطق گرمسیری با سردسیری عنوان کرد.
استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران پایگاه خبری لقمه: سیداحسان مصطفوی رییس سازمان جهانی مدیریت و تولید زعفران (OSEC) با اشاره به اینکه از پتانسیل‌های موجود در فاروج می‌توان برای ساخت انبارهای بورس زعفران بهره برد تا کشاورزان و زعفرانکار . . .
صفحه 11 از 116  اول  قبلی   6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

  هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.