سیب‌هایی که روی دست باغداران آذربایجان غربی ماند پایگاه خبری لقمه: نبود الگوی کشت، بسته‌بندی نامناسب، عدم شناسایی بازارهای جدید در کنار بی‌توجهی مسئولان دست‌به‌دست هم داده تا قطب سیب تولیدی کشور مشتری نداشته باشد.
ساکنان مناطق محروم برای پرورش قارچ تسهیلات می‎گیرند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر امور گلخانه‎ها، گیاهان داروئی و قارچ خوراکی گفت: ساکنان مناطق محروم برای پرورش قارچ تسهیلات می‎گیرند.
وعده ۲۰ روزه برای پرداخت باقی پول گندم‌کاران پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی از باقی‌ماندن ۲۵ درصد از مطالبات گندم‌کاران خبر داد و گفت: تا دو سه هفته آینده باقی‌مانده این مطالبات تامین و پرداخت می‌شود.
مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است پایگاه خبری لقمه: یزدانی گفت:کارگروه تنظیم بازار، قیمت شکر را اعلام نکرده و همین امر موجب شده تا کارخانجات ،مطالبات خود را به چغندرکاران پرداخت نکنند.
14 درصد از تولید ناخالص ملی مربوط به بخش کشاورزی است پایگاه خبری لقمه: رئیس نظام صنفی کشاورزی گفت: در یک سال اخیر در پی بحث احیای وزارت بازرگانی و حذف قانون انتزاع واردات رو به افزایش بوده و تراز تجاری بخش کشاورزی را به نفع واردات منفی کرده است.
مردم مرکبات نارس نخرند /استفاده از رنگ های غیرمجاز برای سلامت بدن مضر است در زمانی که فصل عرضه مرکبات به بازار نیست و عده ای سودجو، با تغییر مصنوعی رنگ مرکبات آنها را وارد بازار مصرف می کنند، سلامت مصرف کنندگان را هدف قرار می دهند؛ این اقدام اگرچه نیازمند نظارتی جدی است اما . . .
افزایش ضریب خوداتکایی چای طی دو برنامه توسعه پایگاه خبری لقمه: ​رئیس سازمان چای با بیان اینکه پیش بینی می شود طی دو برنامه توسعه؛ ۵۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تولید شود، گفت:تلاش ما این است که افزایش نرخ خرید تضمینی در حد تورم باشد.
صفحه 26 از 116  اول  قبلی   21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی که شما مصرف می کنید، برای سلامت جنسی بسیار مهم استدر زیر برخی خوراکی هایی که بر قدرت نعوظ، تحرک اسپرم و قدرت و تقویت جنسی تاثیر زیادی دارد، معرفی می شود.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
چربی های ترانس را بشناسید روغن‌های گیاهی که از دانه‌های روغنی گرفته می‌شوند، مانند بسیاری از خوراکی‌ها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.