صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
ماشین آلات و صنایع بسته بندی
پدر علم تغذیه ایران در گذشت
پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.
چرا امنیت غذایی در ایران پایین است؟
بانک جهانی از کاهش 12 درصدی قیمت غذا نسبت به زمان مشابه در سال 2012 خبر داده است، این درحالی است که قیمت مواد غذایی در ایران مدت زیادی است روند صعودی گرفته است.
نرخ ظروف یک بار مصرف در ماه رمضان تغییر نمیکند+ قیمتها
رئیس اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف از تشکیل کارگروه تنظیم بازار با محوریت بررسی وضعیت قیمت طروف یکبار مصرف خبر داد و گفت: در این جلسه مصوب شد هیچ افزایش قیمتی در محصولات یکبار مصرف . . .
آخرین وضعیت تولید آب شیرینکنهای خورشیدی/ ساخت ۲ مدل جدید تا سال آینده
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس با تشریح آخرین وضعیت تولید آب شیرینکنهای خورشیدی، از ساخت دو مدل جدید آب شیرینکن تا سال آینده خبر داد.
كارگروه توسعه صنعت بسته بندی تشكیل میشود
بنا به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، كارگروه توسعه صنعت بسته بندی از سوی معاونت توسعه بازرگانی داخلی این وزارتخانه تشكیل می شود.
وقتی 30 درصد ضایعات میوه به خاطر بستهبندی است!
افزایش دوبرابری عمر میوهها با نانوکامپوزیت محققان ایرانی
ساخت یک کامپوزیت از نانوذرات پرلیت و پلیاتیلن در کشور در قالب فیلم بستهبندی میوهها و سبزیجات، امکان نگهداری این محصولات را تا دو برابر افزایش داده است.
كارگروه توسعه صنعت بسته بندی تشكیل میشود
بنا به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، كارگروه توسعه صنعت بسته بندی از سوی معاونت توسعه بازرگانی داخلی این وزارتخانه تشكیل می شود.
1
2
3
4
5
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟
مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...
تقویت استخوانهای بدن با این خوراکیها
سلامت، رشد واستحکام استخوانهای بدن نیازمند املاح...
روغن زیتون را حرارت ندهید
کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت
بعضی از سازمانهای علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آنها شدید نمیباشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کردهاند.
روشهای مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران
پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان میتوانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایدهها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که میتواند به آنها در این زمینه کمک کند.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ
پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشتهای قرمز طبقه بندی میشود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چربترین و سالمترین نمونههای گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
دیابتیها و باید و نبایدهایی در آشپزی
ابتلا به دیابت عادتهای غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوهی آشپزی تحمیل میکند. در نتیجه تهیهی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری میگیرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است