پدر علم تغذیه ایران در گذشت


پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.

به گزارش لقمه، دکتر هدایت متولد 1299 در شهرستان شهرضا (اصفهان) بود و در رشته‌های دکترای پزشکی در شاخه تخصص زنان و بهداشت عمومی و صنعتی از فرانسه و علوم تغذیه از انگلستان تحصیل کرد.

او پس از بازگشت به ایران انستیتو علوم تغذیه، انجمن دیابت ایران، انستیتو بهداشت کار را تاسیس کرد.

پروفسور هدایت در طول عمر پربار خود به تالیف 6 عنوان کتاب و بیش از 30 جزوه دانشگاهی و ارائه ده ها گزارش و مقاله تحقیقاتی در زمینه صنعت غذا همت گمارد.

جشنواره صنایع غذایی دکتر هدایت نیز به افتخار ایشان هرساله توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می‌شود.

بنابر این گزارش مراسم تشییع پروفسور هدایت ساعت 9 صبح روز جمعه 19 مهرماه از مقابل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ایران برگزار می‌شود.

همچنین مراسم ختم مرحوم هدایت روز شنبه از ساعت 14 تا 15:30 در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5367 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۷ مهر بازدید: 3419 ساعت: 5:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
3 میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نان‌هاست ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۱ تير
4 رئیس اسبق انستیتو پاستور درگذشت ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
5 بهترین نان برای مصرف چیست؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
7 خطر چاقی برای 77 درصد ایرانی ها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان
8 کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
9 استفاده از پالم در بستنی ممنوع شد ۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر
10 مواد لبنی حاوی روغن پالم باید دارای برچسب باشند ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
11 افزایش طول عمر انسان با این باکتری مفید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
خوردن مواد آرایشی و جذب میکروب‌های خطرناک درباره لوازم آرایشی و عوارض استفاده مکرر از آن‌ها مطالبی شنیده‌اید و خوانده‌اید، اما متاسفانه با وجود اطلاعات کم و بیش افراد به ویژه زنان درباره تاثیر مضر این لوازم بر پوست، هم چنان مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بسیار بالاست.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.