سرانه پایین مصرف شیر در کشور/ کمبود کلسیم در ایرانی‌ها پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف شیر در کشور گفت: این امر باعث شده کلسیم رتبه دوم کمبود ماده مغذی را در رژیم غذایی افراد جامعه از آن خود کند . . .
فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است پایگاه خبری لقمه: مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: میوه فروشی ها طبق مجوز صنفی خود فقط باید میوه بفروشند و اجازه ندارند ترشی یا محصولاتی مانند آبلیمو، آبغوره . . .
جنس فروخته شده پس گرفته می‌شود یا نمی‌شود؟! پایگاه خبری لقمه: "جنس فروخته شده پس گرفته نمی‌شود" شعاری است که به گفته رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان باید از ادبیات کسب و کار بازار ایران حذف شود اما باید دید که حذف در چه بستری صورت . . .
سرمایه‌گذاری ۵۰۰۰ میلیاردی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای/ تکلیف خرده‌فروش‌ها چه می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: ۲۵ هزار نفر در بخش فروشگاه های زنجیره ای کشور به صورت مستقیم مشغول به فعالیت هستند و ۲۵۰۰ شعبه فروشگاهی تحت ۷۰ برند به عنوان فروشگاه های زنجیره ای فعال بوده و بالغ بر ۵ هزار میلیارد . . .
ماست های پروبیوتیک با شیره خرما به بازار می آید پایگاه خبری لقمه: محققان موفق شدند محصولی پروبیوتیک متشکل از شیر گاو، شیره خرما و گونه های مختلف پروبیوتیکی (گونه های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم) تولید کنند.
مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش اظهار کرد: طبق آنچه در قوانین آمده گوشت، برنج و نان از پرداخت مالیات ارزش افزوده معاف هستند، اما اکنون از آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها بابت این مواد مالیا . . .
چرا پیاز ارزان نمی‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: در حالی که طی دو ماه گذشته قیمت پیاز همچنان روند افزایشی داشته است، طی روزهای گذشته با کاهشی جزئی به بازار عرضه شده است اما همچنان با گذشت چندین و چند هفته از وعده مسئولان بخش خصوصی . . .
صفحه 45 از 108  اول  قبلی   40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زنجبیل میل جنسی را کم می‌کند یا زیاد؟ متخصصان طب سنتی اعتقاد دارند زنجبیل، هم می‌تواند تقویت‌‌کننده نیروی جنسی باشد و هم تضعیف‌کننده آن.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
برای داشتن شکمی تخت، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید اگر می‌خواهید همیشه اندامی متناسب و شکمی تخت داشته باشید، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید.